موسوی: پا قدم خانم ها خوب بود بردیم / گل پرسپولیس هنوز به نظر ما آفساید است
![موسوی: پا قدم خانم ها خوب بود بردیم / گل پرسپولیس هنوز به نظر ما آفساید است](https://newsw-cdn.varzesh3.com/pictures/2023/08/15/A/4lg2w1fx.jpg?w=800)
آلومینیوم اراک در شبی که سکوها به واسطه حضور زنان جو خاصی داشت توانستند یک پیروزی شیرین را جشن بگیرند.
به گزارش"ورزش سه" مهران موسوی مدافع آلومینیوم بعد از چند فصل گل زد و گل او ارزش و شیرینی خاصی داشت. شبی که زنان برای اولین بار جهت تماشای بازی آلومینیوم به ورزشگاه آمده بودند این تیم با نمایشی تهاجمی برابر حریفش استقلال خوزستان به پیروزی رسید. این بردی بود که آلومینیوم بعد از شش ماه در ورزشگاه خانگی اش کسب می کرد. مهران موسوی که گل سه امتیازی اش فضای خاصی را در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک بوجود آورد در پایان بازی گفت:" خداراشکر می کنم. بازی را خیلی خوب شروع کردیم و با تمریناتی که داشتیم و آنالیزی که کادرفنی انجام داده بودند خیلی مسلط بازی را شروع و موقعیت های زیادی خلق کردیم. خیلی روی بازی مسلط بودیم و نتیجه اش را هم گرفتیم."
ویدئو: 307899مدافع آلومینیوم اراک که سال گذشته همراه این تیم دومین خط دفاعی لیگ برتر بود در ادامه گفت:" در نیمه دوم و در ده دقیقه اول شاید بازی را کمی از دست دادیم اما دوباره با تغییر تاکتیکی که داشتییم مسلط شدیم و خداراشکر مزد زحمتان که سه امتیاز بود را گرفتیم."
آلومینیوم در هفته اول و موسوی همراه این تیم در ورزشگاه آزادی هم نمایش خوبی برابر پرسپولیس داشت اما با یک گل مشکوک به آفساید شکست خورد گلی که تبعات هم داشت این مدافع به خاطر مصاحبه بعد از بازی با محرومیت مواجه شد. محرومیتی که برای این بازی دچار تعلیق شد و این بازیکن توانست با حضورش در زمین گل سه امتیازی را به ثمر برساند.
مدافع باتجربه و موفق آلومینیوم اراک درباره تفاوت نمایش تیم در این دوبار گفت:" در نیمه اول بازی با پرسپولیس شاید توپ و میدان بیشتر دست پرسپولیس بود اما نتوانستند با وجود مالکیت موقعیت های زیادی درست کنند و تنها یک صحنه گل بود که به نظر ما هنوز هم آفساید است. با اینحال امروز بازی هجومی تری را نسبت به بازی قبلی انجام دادیم و این طبیعی بود. این سه امتیاز خیلی برایمان مهم بود و خوشبختانه به دستش آوردیم."
اما اتفاق ویژه این بازی حضور خانم ها برای اولین بار در ورزشگاه خانگی آلومینیوم بود:" این نه فقط حس من که احساس تمام بچه ها بود که از این اتفاق خیلی خوشحال شدیم و انرژی گرفتیم. هیجانی که به بازی اضافه شد به خاطر حضور خواهران و مادران گرامی مان بود که به ورزشگاه آمده بودند. این اتفاق فوق العاده بود و واقعا روی جو سکوها و حتی بچه هایی که بازی می کردند تاثیر مثبت زیادی داشت. فضای ورزشگاه عالی بود و امیدوارم تدام داشته باشد. اینها همه خواهرها و مادران خودمان هستند. خانواده بچه ها به ورزشگاه می آیند. فقط امیدوارم این حرکت عالی ادامه داشته باشد. خداراشکر پاقدم خانم ها خوب بود و سه امتیاز باارزش را گرفتیم."
![موسوی: پا قدم خانم ها خوب بود بردیم / گل پرسپولیس هنوز به نظر ما آفساید است 2](https://newsw-cdn.varzesh3.com/pictures/2023/08/15/A/xf5ijiv0.jpg)