دوشنبه 10 شهریور 1404

مومنی مقدم: امیدوارم مسئولان وزارت ورزش قدر بچه‌های تیمم را بدانند / سرمایه‌سوزی نکنیم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
مومنی مقدم: امیدوارم مسئولان وزارت ورزش قدر بچه‌های تیمم را بدانند / سرمایه‌سوزی نکنیم

سرمربی تیم والیبال جوانان کشورمان تأکید کرد، نباید سرمایه‌سوزی شود و نفرات تحت هدایت تیمش در اختیار تیم ملی والیبال قرار بگیرند.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا مومنی مقدم در پی قهرمانی تیمش در پیکارهای جهانی اظهار داشت: خدا را شاکرم به واسطه لطفی که به فرزندان ایران داشت و ما توانستیم در میان 24 تیم در مسابقات قهرمانی جهان قاطعانه بدون باخت قهرمان شویم.

وی ادامه داد: در دوره قبل هم من و همکارانم هدایت تیم ملی را برعهده داشتیم و آن دوره هم قهرمان شدیم و چهار بازیکن ما در اردوی بزرگسالان حضور داشتند. معتقدم به واسطه پشتوانه‌سازی صورت گرفته اتفاق خوبی برای والیبال ایران رخ می‌دهد و توانستیم تیم خوب ایتالیا را با نتیجه 3 بر یک شکست دهیم و ست آخر را با نتیجه 25 بر 12 بردیم که این یک رکورد در فینال محسوب می‌شود.

شاهکار بلندقامتان ایران مقابل ایتالیا / تیم والیبال جوانان مقتدرانه قهرمان جهان شد

سرمربی تیم جوانان والیبال کشورمان تأکید کرد: خوشحالم شاید مردم کشورمان برای لحظه‌ای خوشحال شدند و در شادی آنان در روزهای سخت سهیم هستیم.

مومنی مقدم درباره تعویض‌های بازی پس از باخت در ست اول بازی فینال توضیح داد: ما از 15 فروردین شبانه روز با بچه‌ها بودیم و پارسال هم در قهرمانی آسیا شرکت کردیم و قهرمان شدیم و با این بچه‌ها زندگی کردیم. ما از لحاظ روحی و روانی و تاکتیکی و تکنیکی به آنان واقف هستیم.

وی که با برنامه ورزش ایران رادیو ایران گفت‌وگو می‌کرد، ادامه داد: برای هر بازی یک پلن خاص داشتیم و در روز فینال از هر دو پلن استفاده کردیم و حتی در ست اول که با اختلاف باختیم توانستیم تغییر پلن بدهیم و فکر می‌کنم ایتالیا فکر این تغییر و جابه‌جایی را اصلاً نداشت و توانستیم تیم خوب ایتالیا را شکست دهیم.

سرمربی تیم جوانان والیبال کشورمان همچنین یادآور شد: ایتالیا هم بدون باخت به این مرحله رسیده بود و خوشحالم عضو کوچکی از این خانواده بودم که با زحمات بچه توانستیم بر بام والیبال جوانان جهان بایستیم و امیدوارم قدر این بچه‌ها را مسئولان وزارت ورزش بدانند.

مومنی مقدم در پایان تصریح کرد: در دوره قبل که قهرمان جهان شدیم لطف رهبر معظم انقلاب شامل حال بچه‌ها شد و به واسطه قهرمانی جهان از سربازی معاف شدند. بچه‌ها در این دو سال شبانه روز در اختیار بودند و روزی هشت ساعت تمرین می‌کردند و نباید سرمایه‌سوزی کنیم و این بچه‌ها در اختیار تیم ملی بزرگسالان قرار بگیرند و افتخارآفرینی‌های بیشتری داشته باشند.