مکارم شیرازی: در نظام آموزشی نباید هیچ نشانهای از فرهنگ غرب باشد / دستاوردهای علمای شیعه در کتب درسی گنجانده شود
روح حاکم بر نظام آموزشی ما، باید روح اسلامی باشد.
یکی از مراجع تقلید گفت: روح حاکم بر نظام آموزشی ما، باید روح اسلامی باشد و هیچ نشانهای از فرهنگ غرب در آن وجود نداشته باشد و ما نسبت به پاکسازی آن مسئول هستیم.
به گزارش تسنیم، مکارم شیرازی در دیدار یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت ارتباط حوزههای علمیه با نظام آموزشی کشور اظهار داشت: ارتباط آموزش و پرورش و دانشگاه با حوزه علمیه از قدیم مرسوم بوده و بوعلی سینا، شیخ بهایی و شیخ طوسی در کنار هم پرورش یافتهاند.
وی افزود: روح حاکم بر نظام آموزشی ما، باید روح اسلامی باشد و هیچ نشانهای از فرهنگ غرب در آن وجود نداشته باشد و ما نسبت به پاکسازی آن مسئول هستیم.
وی با اشاره به نقش گسترده علمای شیعه در گسترش علوم اسلامی تصریح کرد: برخی چنین تصور میکردند که علمای شیعه نقش چندانی در گسترش علوم خصوصا علوم اسلامی نداشتند، اما ما با برگزاری کنگره «نقش شیعه در گسترش علوم اسلامی» ثابت کردیم که شیعه در تمام علوم از جمله فقه، اصول، کلام و حتی طب، نجوم، معماری و... پیشتاز بوده و نقش مؤثری داشته است.
مکارمشیرازی افزود: باید دستاوردهای علمای بزرگ شیعه در کتب درسی دانشآموزان و دانشگاهیان گنجانده شود تا آنها نسبت به مواریث مهم پیشینیان خود و سابقه عظیم علمی آگاه شوند.
وی در بخش پایانی سخنان خود ایجاد تحول در آموزش و پرورش را یک ضرورت دانست و ادامه دادد: سند 2030 اعتقادات دینی و مذهبی دانشآموزان را هدف قرار داده که لازم است نسبت به اجرای این گونه سندها و جایگزینی فرهنگ غربی هوشیار بود.
لینک کوتاه: asriran.com/003QPJ