میدان مغناطیسی
میدان مغناطیسی
ایرنا نوشت: مرکز پیشبینی آب و هوای فضایی سازمان «ناسا» اعلام کرد یک توفان خورشیدی امروز شنبه به زمین میرسد و تا چند روز آینده نیز تاثیرات آن پیش بینی شده است، هر چند این یک توفان خورشیدی ملایم است.
این اولین بار نیست که این شمایل شاد طی هفته گذشته بر روی سطح خورشید ظاهر شد.
ایسنا نوشت: شفقهای قطبی نمایشهای نورانی تماشایی را در آسمان شب به راه میاندازند و پژوهشهای جدید نشان میدهند که آنها با لایه اُزن زمین تعامل دارند و میتوانند آن را تحت تاثیر قرار دهند.
سازمان زمینشناسی آمریکا اعلام کرده است که هیچ مدرک قانعکنندهای از پیشنشانگر الکترومغناطیسی برای زلزله وجود ندارد.
چین در حالی کاوشگر پیشرفته خود را برای مطالعه درباره خورشید به فضا پرتاب کرد که ناسا و اتحادیه اروپا در سالهای گذشته کاوشگرهای مختلفی به فضا پرتاب کرده بودند. کاوشگر چینی چه برتری نسبت به نمونههای قبلی (آمریکایی و اروپایی) دارد؟
نخستین تاثیر چشمگیر طوفانهای خورشیدی روی سیاره ما این است که جریانهای الکتریکی در لایههای بالایی اتمسفر جاری میشوند و در نتیجه موجب گرم شدن هوا میشوند.
دیجیاتو نوشت: با استناد به تخمین دانشمندان تا عظیمترین طوفان خورشیدی بعدی حدود دو یا سه سال فاصله داریم.
اقتصادنیوز: در دنیای امروز ما میدانیم «آب و هوای فضا» میتواند در برخی از فناوریهای ساخت بشر اختلال ایجاد کند، اما آیا طوفانهای خورشیدی میتوانند اینترنت را به کل تعطیل کنند؟ پاسخ فیزیکدان خورشیدی به این پرسش هراسآور «مثبت» است.
ایرنا نوشت: سازمان زمینشناسی آمریکا اعلام کرده است که هیچ مدرک قانعکنندهای از پیشنشانگر الکترومغناطیسی برای زلزله وجود ندارد اما پژوهشگران در حین مطالعه بر روی زمینلرزههای کالیفرنیا، تغییراتی را در میدان مغناطیسی محلی کشف کردند که آنها را به یافتن راهی برای پیشبینی وقوع زلزله امیدوار کرده است.
تهران - ایرنا - سازمان زمینشناسی آمریکا اعلام کرده است که هیچ مدرک قانعکنندهای از پیشنشانگر الکترومغناطیسی برای زلزله وجود ندارد اما پژوهشگران در حین مطالعه بر روی زمینلرزههای کالیفرنیا، تغییراتی را در میدان مغناطیسی محلی کشف کردند که آنها را به یافتن راهی برای پیشبینی وقوع زلزله امیدوار کرده است.
اولین فضاپیمای اختصاصی چین برای بررسی خورشید امروز پرتاب میشود تا به بررسی طوفانهای خورشیدی و خروج جرم از این ستاره بپردازد.
دیجیاتو نوشت: اولین فضاپیمای اختصاصی چین برای بررسی خورشید امروز پرتاب میشود تا به بررسی طوفانهای خورشیدی و خروج جرم از این ستاره بپردازد.
چین نخستین کاوشگر خورشیدی پیشرفته خود با نام Kuafu-1 را به فضا پرتاب کرد. این کاوشگر بر فراز یک موشک حامل Long March-2D از یک مرکز پرتاب در شمال غربی چین پرتاب شده و وارد مدار شد.
رصدخانه ملی نجوم آکادمی علوم چین اعلام کرد که پکن روز یکشنبه کاووشگر خورشیدی پیشرفته Kuafu-1 را با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
دیسک کمر اغلب در افراد 30 تا 50 ساله اتفاق میافتد. به علاوه این اختلال، مردان را دو برابر بیشتر از زنان تحت تاثیر قرار میدهد.