میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
شخصیتی مورد اعتماد که در کنار شورای موقت ریاست جمهوری در فاصله زمانی برکناری اولین رییس جمهور تا انتخاب دومین رییس جمهور کشور به عنوان سرپرست وزارت کشور، زمینه برگزاری انتخابات را به وجود آورد. او کمتر از یک ماه بعد برای دومین بار وارد پروسه انتخابات شد اما این بار با انتخاب شورای موقت ریاست جمهوری، کفیل نخست وزیر و مامور تشکیل کابینه انتقالی شد.
ایسنا نوشت: چه کسی فکر می کرد دومین رییس جمهور و نخست وزیر ایران هر دو در سن 48 سالگی در کنار هم در سال 1360 دومین کابینه دولت را تشکیل دهند و هر دو در یک زمان و مکان به دست یک نفر در دفتر کارشان ترور شوند؟
این دو عزیز در هشتم شهریور 1360 بر اثر انفجار بمب توسط مسعود کشمیری از اعضای سازمان منافقین در دفتر نخست وزیری به شهادت رسیدند.
اقتصادنیوز: مهمترین سرتیترهای صفحههای اقتصادی مطبوعات 8 شهریور در ابتدای هر دهه در نیم قرن گذشته از این قرار بوده است: اعلام اصول حاکم بر حرکت اقتصادی دولت میرحسین موسوی
چه کسی فکر می کرد دومین رییس جمهور و نخست وزیر ایران هر دو در سن 48 سالگی در کنار هم در سال 1360 دومین کابینه دولت را تشکیل دهند و هر دو در یک زمان و مکان به دست یک نفر در دفتر کارشان ترور شوند؟
فعالیت در سینما در ید اختیار برخی «محافل» و «گعده» های خاص قرار گرفته که چند پروژه همزمان را برای یک طیف محدود چند ده نفره تضمین کردهاند، و البته از نهاد «صنفی» خانه سینما اقدامی مشاهده نمیشود.
ایسنا نوشت: سیزدهمین دوره دولت جمهوری اسلامی ایران به ریاست سید ابراهیم رییسی از 12 مرداد 1400 آغاز شد. رییسی اسامی وزرای پیشنهادی خود را 20 مرداد به مجلس یازدهم ارائه کرد و پس از حضور وزرای پیشنهادی در کمیسیونهای تخصصی پارلمان، از روز شنبه 30 مرداد 1400 جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در صحن یازدهمین مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد و تا چهارشنبه عصر ادامه یافت...
سیزدهمین دوره دولت جمهوری اسلامی ایران به ریاست سید ابراهیم رییسی از 12 مرداد 1400 آغاز شد. رییسی اسامی وزرای پیشنهادی خود را 20 مرداد به مجلس یازدهم ارائه کرد و پس از حضور وزرای پیشنهادی در کمیسیونهای تخصصی پارلمان، از روز شنبه 30 مرداد 1400 جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در صحن یازدهمین مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد و تا چهارشنبه عصر ادامه یافت تا ترکیب دولت...
ابراهیم رئیسی نیز به مانند روحانی یک چهره ارتشی را برای پست وزارت دفاع کابینه اش انتخاب کرد و نمایندگان نیز با رأی حداکثری با این انتخاب موافقت کردند.
وزیر پیشین آموزشوپرورش با انتقاد از اینکه «روانشناسی بلوغ» در نظام آموزشی جدید فراموش شده است، گفت: در وزارت آموزش و پرورش باید شورایی دائمی مرکب از صاحب نظران تشکیل شود که در طول سالیان خدمت ناظر کار وزیر باشد و در مقابله با عدم استمرار سیاست ها هم نقش ایفا کند.
اصلاح طلبان به دلیل آلودگی شدید به رفتار قبیله ای، امثال زنگنه و ظریف و نعمت زاده را ژنرال نامیده و نخبگان و مدیران کارآمد را مشتی کارآموز قلمداد کرده که نباید به آنان اعتماد کرد.
ایسنا نوشت: خدیجه میرشکار اولین زن ایرانی در اسارت عراقیها است که روایت خود را از اسیر شدن به دست عراقیها و مرگ باورنکردنی شوهر میگوید.
روز 26 مرداد هر سال یادآور حضور آزادگان سرافرازی است که پس از سال ها اسارت در زندانهای عراق قدم به خاک پاک میهن گذاشتند. خدیجه میرشکار یکی از بانوان آزادهای است که پس از حدود 2 سال اسارت در سال 61 به خاک ایران بازگشت. به مناسبت سالروز آزادسازی اسرای ایرانی با او به گفتوگو نشستیم.
19 آذر 1361 روز برگزاری نخستین انتخابات مجلس خبرگان رهبری و 24 مرداد 1362 روز صدور پیام امام خمینی و افتتاح اولین دوره این مجلس بود.
آخرین نهادی که در ساختار سیاسی نوپاترین نظام سیاسی جهان تشکیل شد چه بود که رهبر این ساختار نوپای سیاسی با هشدار به اعضای آن گفت: «تبهکاران و جنایتپیشگان بیش از هر کس چشم طمع به شما دوختهاند و با اشخاص منحرف نفوذی در بیوت شما با چهرههای صددرصد اسلامی و انقلابی ممکن است خدای نخواسته فاجعه به بار آورند.»
مردمسالاری آنلاین نوشت: مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری، از دیدار خود با مهدی کروبی خبر داد.