میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
ناج زاده در این بیانیه نوشت: «میآیم تا از حقوق محرومان، بهویژه کارگران و معلمان و همهی حقوقبگیران ثابتی دفاع کنم که فشار تحریم و خودتحریمی و بیکفایتی، قامتشان را خم کرده، سلامت و عزت آنها را نشانه رفته است.»
اسحاق جهانگیری، متولد 1336، در دو دولت حسن روحانی معاوناول بوده است. او که سابقه نمایندگی مردم جیرفت در مجلس دوم و سوم را دارد، از سال 71 تا 76 در دولت مرحوم آیتالله هاشمیرفسنجانی استاندار اصفهان بود. با رویکارآمدن دولت خاتمی بهعنوان وزیر معادن و فلزات انتخاب شد و بعد از ادغام این وزارتخانه وزیر صنایع و معادن شد...
دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: «برجام تجاوز آشکار آمریکایی ها و قلدری و هژمونی و نظام سلطه آمریکایی از یک طرف و خیانت و ناجوانمردی اروپاییها از سوی دیگر بود. این حتما برای شما جالب است که بدانید یک کارخانه تولید شیر دانمارکی میگوید که ما با آمریکایی ها قرارداد داریم پس نمی توانیم به شما محصولی بدهیم.»
رسانه های اصلاح طلب به گونه ای فضاسازی می کنند که گویا رقبای روحانی در انتخابات های 92 و 96 پیروز شده و این وضع نیز نتیجه حضور همان افراد است!
پایگاه خبری تحلیلی عصر همدان به یکی از مهمترین مسائل مردم ایران از سالهای گذشته تا به امروز پرداخته است. این مطالب بدون در نظر گرفتن جناح بندی در دسته بندی های سیاسی معضل مسکن را در کشور و استان همدان تنها از زاویه کارشناسی بررسی می نماید.
در ماه های اخیر تماس های میرحسین موسوی و رهنورد با برخی از فعالان سیاسی افزایش یافته است. اخیرا سعید حجاریان از گفت و گوی تلفنی با آنها خبر داده بود.
فارس در مطلبی با تیتر "رفتوآمد آزادانه سران فتنه بیشتر شده است" نوشت: تماسها و مهمانیهای موسوی و رهنورد با اعضای خانواده بدون حضور مأموران در جریان است.
جامعه وقتی احساس کند دیگران برایش تصمیم میگیرند، به یک مقاومت به شدت منفی روی میآورد.
جریان افراطی در کشور ما بعضا تصمیم های بسیار خطرناک ایدئولوژیک می گیرد. البته من معتقد نیستم همه این افراد ایدئولوژیک هستند، بلکه خیلی از آنها کاسب هستند
احمدی نژاد دوست داشت بورس سقوط کند و مردم به فلاکت بیفتند تا به خیابان ها بریزند./ از سال 96 می گوید 3 ماه دیگر نظام سقوط می کند.
ما میتوانیم لابی خوبی در کنگره آمریکا داشته باشیم، عدهای در داخل نمیخواهند این اتفاق رخ دهد مانند بسیاری مسائل دیگر از جمله قضیه حصر خانگی.
نگاهی به جنجالیترین و خبرسازترین چهرههای سیاسی ایران در 42 سالی که از عمر جمهوری اسلامی میگذرد، نشان میدهد که برخی از آنان نسبت به سایرین جنجالیتر بودهاند؛