میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
در اینجا به سرنوشت اعضای شورای انقلاب میپردازیم که این افراد قبل و بعد از عضویت در شورای انقلاب چه سمتهایی داشتند و بعد از عضویت در شورای انقلاب چه سرنوشتی پیدا کردند.
ترکیب اول شورای انقلاب که با پیشنهاد نخستوزیر و تصویب وزرای دولت موقت صورت گرفت، عبارت بود از آقایان: طالقانی، مطهری، هاشمیرفسنجانی، بهشتی، مهدویکنی، موسویاردبیلی، باهنر، یزدی، صدر حاجسیدجوادی، کتیرایی، تیمسار قرنی و من، به انضمام آقایان: عزتالله سحابی و عباس شیبانی که بلافاصله بعد از خروج از زندان به فرانسه رفته بودند.
تهران - ایرنا - تاسیس حزب اعتماد ملی نتیجه نارضایتی رئیس اسبق مجلس از اصلاحطلبان و «مجمع روحانیون مبارز» است. این منشاء شکلگیری باعثشده اعتماد ملیها در بسیاری مقاطع دید انتقادی به تصمیمات جمعی اصلاحطلبان داشتهباشند.
علی دایی و محمود احمدی نژاد در شرایطی تبدیل به دو قطب مخالف هم شدند که از ابتدا چنین دوگانگیای وجود نداشت؛ در ابتدا یعنی آن زمانها که احمدی نژاد به قدرت نرسیده بود و دایی هم در قامت مربی در زمین سبز حاضر نشده بود.
این جماعت به جای قبول مسئولیت کارنامه خالی خود، یکبار دیگر بیراهه بازی با صندوق رای و زیر سؤال بردن آن را در پیش گرفتهاند.
در جریان مناظره مصطفی تاج زاده معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور و جلیل محبی رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، صحنه ای پیش آمده که بازتاب زیادی در شبکه های اجتماعی داشته است. در حالیکه تاج زاده در حال حرف زدن است، محبی یکسره در حال خوردن خرماست. صحنه خرما خوردن محبی در مناظره با تاج زاده را ببینید:
تهران - ایرنا - معنا و مفهوم جمهوری اسلامی با ترکیب جمهوریت و اسلامیت از اندیشه های والای امام راحل (ره) نشات گرفته است مبدا و منشایی که لزوم رجوع به رای مردم ملاک و میزان عملکرد یک نظام حکومتی است که بی کم و کاست باید در هر دوره ای به مرحله اجرا درآید.
برای کسانی که دستی بر آتش پژوهش تاریخی دارند، شعف نخستین دیدن فیلمی از تاریخ انقلاب زود فروکش می کند، تا بر اساس خصلت ذاتی خود، یعنی سختگیری در محک عیار تاریخی، با وسواس و حتی بعضا بیرحمی نقد کنند
عصر ایران نوشت: در پایان دوره دوم ریاست جمهوری، هاشمی رفسنجانی امید داشت یکی از «حسنین» نزدیک به او - حسن حبیبی و حسن روحانی - کاندیدای ریاست جمهوری شوند تا نفوذ او ادامه یابد و احتمالا پس از چهار سال و با رفع مانع قانونی بار دیگر کاندیدا شود. هیچ یک اما کاندیدا نشدند.
امروز دوازدهم بهمن، هفتمین سالگرد درگذشت دکتر حسن حبیبی است و از این حیث جالب است که درست 34 سال قبل از آن و در 12 بهمن 1357 همراه امام خمینی پس از سال ها اقامت در خارج از کشور به ایران بازگشته و در اولین فرصت به محله قدیمی رفته بود؛ نزدیکی بازارچه نایب السلطنه. درباره حسن حبیبی با نام کامل «حسن ابراهیم حبیبی» - معاون اول دو رییس جمهوری از 1368 تا 1380- 15 نکته آوردهایم...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بیست و چهارمین قسمت از برنامه شب معماری با موضوع «سیاست سردرگمی در مسکن» با حضور داوود مرادیان، مستندساز و پژوهشگر حوزه مسکن و افشین پروین پور، عضو سابق شورای عالی مسکن شب گذشته روی آنتن شبکه چهارم سینما رفت. جریانی موسم به روحانیون قانون 60 را از قوانین مالیاتی حذف کردند داوود مرادیان، مستندساز در این برنامه گفت: مالیات بر عایدی سرمایه و یا به...
تهران - ایرنا - حسنابراهیم حبیبی یکی از رجال سیاسی تاثیرگذار در تاریخ، فرهنگ و سیاست ایران بود؛ تکنوکراتی محافظهکار و سیاستمداری اعتدالگرا که هر 2 جناح اصلاحطلب و اصولگرا به او اعتماد داشتند. شخصیتی که چه به لحاظ علمی و فرهنگی و چه از نظر سیاسی و اجرایی انسانی برجسته و شاخص به شمار میرفت که در طول فعالیت خود خدمات ارزندهای به کشور ارایه کرد.
با آمدن او بخش خبر روزنامه جان تازهای گرفت و از بازتابهای آن میشد فهمید که مخاطبان صفحه خبر بیشتر شده است.
محکومین فتنه 88 که سابقه شورش علیه جمهوریت و گردن کشی مقابل قانون و لگدمال کردن حق الناس را دارند، این روزها با حمله به شورای نگهبان قانون اساسی، دلواپس جمهوریت نظام شده اند!
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تازهترین قسمت از برنامه دانشجویی «رادیکال سه» به سراغ بررسی کارنامه مرحوم آیتالله حسینعلی منتظری رفت؛ علی صدرینیا کارگردان مستند «قائم مقام» که با محوریت زندگی مرحوم منتظری ساخته شده، مهمان این قسمت از «رادیکال سه» بود و در ارتباط با شخصیت و عملکرد سیاسی مرحوم منتظری صحبت کرد. منتظری در سالهای پایانی عمرش در برابر دیدگاههای خود ایستاد! صدرینیا...