میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، قسمت دیگری از برنامه گفتوگومحور جهانآرا با موضوع «دهمین سالگرد حماسه تاریخی 9 دی و بررسی مسائل روز» دوشنبه شب 9 دی ماه سال 1398 روی آنتن این شبکه رفت. 9 دی سال 1398 حماسهای تاریخی و یکی از نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی است. آنچه در 9 دی ده سال گذشته به وقوع پیوست نقش مؤثر و سرنوشتسازی در ثبات کشور پس از تلاطم هشت ماهه فتنه 88 داشت. از اینرو...
بهمناسبت 9دی، سایت رهبرانقلاب تصاویری از دیدار میرحسین موسوی، خاتمی، هاشمی رفسنجانی و اصغر حجازی، مسئول دفتر رهبری به همراه بخشهای منتشرنشده از بیانات رهبرانقلاب درباره فتنه88 را منتشر کرد
بهمناسبت 9 دی، سایت رهبرانقلاب تصاویری از دیدار میرحسین موسوی، خاتمی، هاشمی رفسنجانی و اصغر حجازی، مسئول دفتر رهبری و بخشهای منتشرنشده از بیانات رهبرانقلاب درباره فتنه88 را منتشر کرد.
رفتار اصلاحطلبان با میرحسین موسوی در سالهای گذشته نشان میدهد که هدف آنها از مطرح کردن نام او در انتخاباتها بیشتر نوعی فرار روبهجلو و فریب اذهان عمومی بوده است.
رفتار اصلاحطلبان با میرحسین موسوی در سالهای گذشته نشان میدهد که هدف آنها از مطرح کردن نام او در انتخاباتها بیشتر نوعی فرار روبهجلو و فریب اذهان عمومی بوده است و از طرفی رفتارهای موسوی نیز آنها را برای چندسال به سقوط و انزوا کشاند.
فارس نوشت: قطعنامه مراسم بزرگداشت سالروز یومالله نهم دی در میدان امام حسین (ع) تهران قرائت شد.
10 سال از فتنه 88 گذشت اما حامیان و تحریککنندگان آن سوی مرزها، اغتشاشات چندماهه دستنشاندههای خود را دستمایه وضع تحریمهای سنگین و در نتیجه افزایش فشارهای اقتصادی و معیشتی بر علیه مردم ایران کردند.
مهدی جمشیدی در یادداشتی به بررسی تفرکات میرحسین موسوی و ارتباط او با گروههای چپگرا مانند حبیبالله پیمان پرداخته است.
تحلیلگر مسائل سیاسی غرب آسیا بابیان اینکه 9 دی تیر خلاصی بر قلب غرب گرایان بود گفت: مردم در 9 دی در سراسر کشور به خیابانها ریختند و امنیت، حفظ نظام و ولایت و رهبری را بر همه چیز ترجیح دادند.
شما میگویید مردم عصبانیاند. این طبیعی است شما خیال میکنید وقتی که آقای خاتمی با بیست میلیون رای پیروز شد، یک عده عصبانی نبودند؟ خب چرا، آنها هم عصبانی بودند، آنها هم همین حرف را میزدند؛ آنها هم همین داعیهها و طلبکاریها را میکردند همان وقت به من هم
فرض کنید شورای نگهبان کل صندوقها را بازبینی کرد؛ اگر دوباره شما برنده نبودید نتیجه را قبول دارید؟ گفت: نه! سوال بعدی من این بود که بر فرض محال که شما بخواهید انتخابات را به زور ابطال کنید اگر دوباره انتخابات برگزار میشد و باز شما برنده نشدید قبول میکنید؟ گفت: نه! گفتم...
از جمله تبعات جدی فتنه ی 88 تشدید تحریم های گسترده و بی سابقه برای متوقف ساختن روند رشد اقتصاد ایران، در راستای براندازی نرم و تأثیر بیشتر انقلاب مخملین بود.
میدان سخت آزمایش و غربالگری شروع شد؛ از آزمایش خواص و مسؤولان تا آزمایش مردم، از آزمایش دشمنشناسی، تا آزمایش حضور به موقع در صحنهها، آزمایش ولایتپذیری، آزمایش روشنگری و هزینه دادن برای نظام یا سکوت کردن و نظارهگر بودن!
مرتضی محمودی قائممقام مهدی کروبی در بنیاد شهید و از اعضای حزب جمهوری اسلامی، به تشریح دلایل مخالفتش با نخستوزیری موسوی و مدیریت کروبی در بنیاد شهید پرداخت.
با مرور مسائل پس از انتخابات 88 کاملا ثابت میشود که پیوند روشنی میان به صحنهآمدن همزمان اصحاب فتنه در ایران و سران دولتهای غربی وجود داشته اما رهبری با مدیریت هوشمندانه و حکیمانه خود از ادامه فتنهای عمیق جلوگیری کرده و مردم ایران روز 9 دیماه به خیابانها آمدند و حماسهای آفریدندکه مرکز محاسبات و طراحیهای دشمن را ویران کرد.
شبکه 3 شب گذشته بخشهایی از مستند فتنه تغلب را که دفتر حفظ آثار حضرت آیت الله خامنهای بر اساس کتابی به همین نام درباره واقعیتهای حوادث رخ داده پس از انتخابات 88 نوشته شده، پخش کرد. بخشهایی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ سی تیر همان سال در جلسهای خصوصی که در آن رهبر انقلاب به تشریح تلاشها برای حفظ میرحسین موسوی یکی از دو کاندیدای معترض به نتایج انتخابات بیان کرده اند.