یک‌شنبه 1 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری میزان

اجتماعی خبرگزاری میزان

عضو اسبق شورای اسلامی شهر تهران برلزوم توجه مدیریت شهری به مسائل فرهنگی در پایتخت تاکید کرد.

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: طرح موتوریار اجرای مجازات جایگزین به حساب می‌آید. موتورسواران متخلف در این طرح آموزش‌های لازم را دریافت می‌کنند و بعد در سر تقاطع‌ها مستقر می‌شوند و زیر نظر پلیس اقدام‌های مربوط به تذکر دادن و ارائه آموزش به شهروندان را انجام می‌دهند.

گاهی داوطلبی ادعا می‌کنند که به رشته‌ای علاقه‌مند است، اما به لحاظ روحی و روانی خیلی نمی‌توانند با آن رشته ارتباط برقرار نماید، این موضوع به این دلیل است که این علاقه درونی نبوده است و با توجه به جو ایجاد شده برای آن رشته و یا تحت تاثیر خانواده‌ها و گروه‌های همسالان بوده است.

قدعلم کردن بی‌شمار ساختمان‌های ناایمن و فرسوده در تهران این‌روز‌ها بلای جان شهرونان شده است که باید در این زمینه مدیریت شهری آینده تهران ورود کند.

شهردار تهران در واکنش به خبر استعفایش اعلام کرد که این خبر کذب است.

حداقل سن دریافت واکسن کرونا در سراسر کشور دو سال دیگر کاهش یافت.

شایسته است پیگیری آرای شورای عالی معادن در سال‌های 94 و 97 که تا امروز به اجرا در نیامده در دستور کار مسئولان قرار گیرد؛ آرایی که براساس آن‌ها، فعالیت برخی از معادن باید متوقف شده و همچنین از تمدید مجوز برخی دیگر از معادن هم جلوگیری شود.

در طول 24 ساعت گذشته، 434 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 92 هزار و 628 نفر رسید.

انتخاب رشته بدون آزمون کنکور سراسری از ساعت 16 امروز از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز می‌شود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از مرگ دو کارگر در پی سقوط کابین حامل آنان در یک برج در حال ساخت، خبر داد.

بنا بر اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، اگرچه کیفیت هوای تهران در صبحگاه امروز پنجشنبه (14 مرداد 1400) در محدوده‌ی ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت اما هم‌اکنون قابل قبول است که با افزایش غلظت ازن در بعد از ظهر، شاهد کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق خواهیم بود.

رئیس شورای شهر پنجم تهران خواستار کاهش تخریب دست اندرکاران سابق شد.

در اولین جلسه شورای شهر تهران در دوره ششم انتخاب هیات رئیسه شورای شهر تهران انجام شد.

‌منتخبین شورای ششم، متن سوگندنامه را قرائت و امضا کردند.

‌رئیس جمعیت هلال احمر گفت: یازدهمین محموله واکسن کرونا، تهیه شده توسط جمعیت هلال احمر امروز پنجشنبه در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به بیان توضیحاتی در خصوص جزئیات مطالعات بالینی واکسن نورا پرداخت.