یک‌شنبه 1 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری میزان

اجتماعی خبرگزاری میزان

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان تهران گفت: نظر تعدادی از دوستان ما این است که این متناسب سازی بار مالی جدیدی است که بر دوش صندوق‌های بازنشستگی خواهد افتاد. علت این مساله هم نوع عملکرد دولت‌های گذشته است.

دبیر کل و سخنگوی جمعیت هلال احمر، گفت‌: برای واردات متنوع واکسن پیشنهادات زیادی داریم، اما آنچه اهمیت دارد همکاری با شرکای قابل اعتماد برای تامین دز‌های بعدی واکسن نیز هست.

واکسیناسیون در مجتمع «ایران‌مال» در حالی انجام می‌شود که بسیاری از اصول بهداشتی در آن رعایت نمی شود.

رونق بهره گیری از بستر فضای مجازی از پس همه گیر شدن ویروس کرونا، مجال مغتنمی برای مجرمان پدید آورده تا با دست بردن به انواعی از حیله و ترفند بر سر راه شهروندان بی نوا دام‌های رنگارنگ بچینند و از آب گل آلود بستر‌های اینترنتی ماهی‌های نوبرانه تری صید کنند.

در این بسته خبری مهمترین اخبار حوادث گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز سیزدهم مرداد ماه مشاهده می‌کنید.

زاکانی با کسب اکثریت آرای منتخبین شورای ششم تهران به عنوان شهردار جدید تهران انتخاب شد.

در این بسته خبری مهمترین اخبار گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز سیزدهم مرداد ماه مشاهده می‌کنید.

ستاد معاینه فنی شهر تهران از تعطیلی تمامی مراکز معاینه فنی پایتخت فردا (پنجشنبه) خبر داد.

از سوی وزیر آموزش و پرورش، مصوبه جلسه 843 شورای عالی انقلاب فرهنگی، با عنوان مصوبه «سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها و آموزش عالی (پس از پایان متوسطه)» به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ شد.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که تعطیلی مدارس تبعات زیادی دارد، گفت: آموزش و پرورش، در پی ایجاد شرایط ایمن برای بازگشایی حضوری مدارس در مهر 1400 است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آغاز واکسیناسیون فرهنگیان از پنج شنبه هفته گذشته (7 مردادماه) گفت: تمام مربیان مهد‌های کودک و پیش‌دبستانی هم در مجموعه فرهنگیانی که باید واکسن دریافت کنند، هستند. تاکنون 30 درصد جامعه‌ای که معرفی کرده‌ایم، واکسینه شده‌اند و پیش بینی می‌کنم طی یک هفته تا10 روز آینده همه فرهنگیان واکسینه شوند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 409 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به 92 هزار و 194 نفر رسید.

دبیر ستاد برگزار کننده آزمون‌های دانشگاه فرهنگیان، از برگزاری آزمون پایانی جامع گروه نخست مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش در روز جمعه (22 مرداد ماه) خبر داد.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران جزئیات دریافت واکسن برای فرهنگیان تهرانی را اعلام کرد.

سردار محمد حسین حمیدی از تعطیلی تمامی فعالیت‌های عمرانی، در روز چهارشنبه و پنج شنبه در سطح شهر تهران به مناسبت برگزاری مراسم تحلیف ریاست جمهوری خبر داد.

کلیپ‌های کشتار حیوانات توسط افرادی موسوم به خانم‌ها یا زنان قصاب، شاید ابتدا محصول اختلالات روانی مجریان این کلیپ‌ها قلمداد شود اما با کنکاشی ابتدایی، رد پایی از یک تجارت فاسد و غیرانسانی نمایان می‌شود که جلوگیری از گسترش آن نیازمند اقداماتی عاجل است.