چهارشنبه 14 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: باید قیمت کالا‌های اساسی مردم در سال 1401 با یک عددی که با نرخ ارز ترجیحی تناسب دارد، تا پایان سال ثابت نگه داشته شود.

مدیر دیسپاچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: احتمالا طی یکی دوروزه آینده مصرف گاز به بیش از 600 میلیون متر مکعب در روز برسد و تا هفته آینده در همین مقدار از مصرف باقی خواهیم ماند.

مدیرعامل پتروشیمی غدیر از همکاری و اقدام مشترک با شرکت فناوران خبر داد و گفت: طرح توسعه پتروشیمی غدیر وارد مرحله اجرایی شده است و واحد کلرآلکالی با هدف خودکفایی و تولید محصول مورد نیاز صنعت پتروشیمی احداث می‌شود.

شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات امروز 27 دی1400 با اُفت بیش از 4 هزار واحدی در سطح یک میلیون و 306 هزار واحدی قرار گرفت.

در پی ایجاد شبهاتی در فضای مجازی، شرکت بازرگانی دولتی ایران فرآیند بررسی سلامت کالا‌های اساسی وارداتی به کشور را تشریح کرد به طوری که براساس اعلام سرپرست اداره کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، نتیجه آزمایش نمونه‌های 5 کشتی حامل گندم وارداتی ارسال شده به آزمایشگاه مرجع قابل قبول است.

مشاور رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: کاشت 500 میلیون اصله نهال ظرف 14 سال با مشارکت مردم و 70 نهاد و دستگاه اجرایی در قالب پویش ایران سرسبز توسط سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور هدفگذاری شده است.

مجلس در قانون بودجه 1400 دولت را مکلف به توزیع عادلانه یارانه‌های انرژی و مدیریت تقاضای مصرف کرده که بر اساس آئین‌نامه هیئت وزیران، مشترکان برق که بتوانند مصرفشان را در چارچوب الگو کاهش دهند، مشمول پاداش می‌شوند.

وزیر نفت با دعوت مردم به مصرف بهینه گاز اعلام کرد: با تلاش همکاران در هیچ‌کدام از استان‌های کشور با قطعی گاز یا مشکل در تأمین سوخت صنایع روبه‌رو نیستیم.

مدیر کل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین آلات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در پی بارش برف و باران هزار و 300 راه روستایی مسدود شد و تا روز گذشته بالغ بر هزار و 800 میلیارد تومان به راه‌های کشور خسارت وارد شد.

مدیرعامل پتروشیمی غدیر از همکاری و اقدام مشترک با شرکت فناوران خبرداد و گفت: طرح توسعه پتروشیمی غدیر وارد فاز اجرایی شده و واحد کلرآلکالی با هدف خودکفایی و تولید محصول مورد نیاز صنعت پتروشیمی احداث خوهد شد.

سخنگوی صنعت برق گفت: تعرفه‌گذاری پلکانی برای این است که مصرف کننده مصرف برق را افزایش ندهد و بتواند زیرالگوی مصرف قرار گیرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی گفت: با احداث سایت جدید همراه، سهروستای مرو دیزج، کلانکش، گروس شهرستان شبستر با 928 خانوار و جمعیتی بالغ بر 3212 نفر، از تکنولوژی ارتباط تلفن و اینترنت همراه پر سرعت بهره‌مند شدند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران گفت: در حال حاضر انواع روغن‌موتور و لاستیک را وارد سامانه جامع تجارت کرده‌اند که کار هوشمندانه‌ای بوده، زیرا از ورود محصولات تقلبی و روغن‌های متفرقه جلوگیری می‌کند.

نرخ ارز بین‌بانکی امروز در حالی از سوی بانک مرکزی اعلام شد که نرخ 11 ارز با کاهش همراه بود.

مدیرکل بنیاد مسکن ایلام گفت: در طرح ویژه مقاوم‌سازی مسکن روستایی 92 درصد از واحد‌های فرسوده آبدانان مقاوم‌سازی شده است و علت اصلی که خساراتی به واحد‌های مسکونی وارد نشده مقاوم‌سازی مسکن‌های روستایی بوده است.

یک کارشناس اقتصادی عدم اجرای قانون الکترونیکی شدن مجوز کسب‌وکارها را وجود تعارض در منافع موجود عنوان کرد و گفت: تعارض منافع از ایجاد موانع برای ورود کسب‌وکارهای جدید جلوگیری می‌کند و در همه صنایع هم این مشکل وجود دارد و تا زمانی که این مشکل رفع نشود اقتصاد ایران کوچک‌ترین تغییری نخواهد کرد.