چهارشنبه 14 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

برای رهن کامل یک واحد آپارتمان 77 متری در منطقه پونک به سرمایه 450 میلیون تومانی نیاز است.

نفت صرفاً یک ماده سیاه نیست که از پوسته کره زمین به دست می‌آید بلکه یک کالای مهمی است که بخش عمده از اقتصاد کشور‌های دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.

مردم به دلیل انحصاری بودن خودرو در کشور راهی جز اقبال به سمت محصولات داخلی ندارند از این رو قیمت انواع خودرو همواره برای مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدیر کل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به انجام 387 هزار و 414 مورد بازرسی برای مقابله با عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق در نه ماهه امسال، از نظارت ویژه بر بازار اقلام و کالا‌های اساسی در بازار خبر داد.

معاون مرکز تدوین مقررات، ایمنی حمل و نقل، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در اثر سیل‌های دی‌ماه سال جاری تاکنون 1049 کیلومتر از راه‌های شریانی کشور آسیب دیده است.

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: برخی از تولیدکنندگان به ویژه در حوزه لوازم خانگی با تزریق قطره چکانی کالا در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خودشان عناصر توزیع کننده صنفی راعملاً از صحنه رقابت خارج می‌کنند.

مشاور وزیر نیرو گفت: به منظور تکریم ارباب رجوع و رفع موانع حضور مردم به ساختمان وزارت نیرو، فضای فیزیکی مناسبی جهت استقرار میز ارتباطات مردمی حضوری و همچنین ارایه خدمات الکترونیکی در ستاد این وزارتخانه برای مراجعه کنندگان در نظر گرفته شده است.

مهمترین برنامه‌ها برای تقویت صندوق از جمله مدیریت حساب‌های صندوق توسعه ملی نزد بانک مرکزی، تقویت اقدامات صندوق برای وصول مطالبات سررسید شده و شرط رعایت سند ملی آمایش در تصویب طرح‌ها در نخستین جلسه هیات امنای صندوق توسعه ملی به ریاست دکتر رئیسی به تصویب رسید.

رئیس کمیته دستمزد کارگری شورای عالی کار گفت: وقت آن رسیده که کمیته دستمزد بنا بر وظیفه سبد معیشت کارگران در سال 1401 را اعلام کند تا شورای عالی کار بتواند به بحث تعیین دستمزد کارگران ورود پیدا کند.

رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی گفت: متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه یک بسته بومی خاص برای حمایت از فعالان حوزه مشاغل خانگی هر استان ارائه خواهیم داد و پرداخت تسهیلات به آن‌ها نیز به صورت قرض‌الحسنه خواهد بود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1401 گفت: 12 میلیون نفر در جامعه زیرخط فقر هستند و باید حداکثر یارانه‌ها را برای این قشر در نظر گرفته شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی، گفت: 40 درصد از حوادث ناشی از کار در بین کارگران ساختمانی است و در راستای کاهش حوادث ناشی از کار، کارفرمایان و پیمانکاران باید تایید صلاحیت حفاظت و ایمنی را از حوزه معاونت روابط کار دریافت کنند.

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: در سفرهای استانی همه مسائلی که مربوط به شکایات مردم از جمله رفتار ناصحیح مسئولان استانی است به دقت ارزیابی و بررسی می شود.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران گفت: در زلزله‌های امروز (یکشنبه، 26 دی‌ماه) جزیره خارک هیچ‌گونه خسارتی به تأسیسات صنعتی شرکت پایانه‌های نفتی ایران وارد نشده و فعالیت‌ها و مأموریت‌ها به‌طور عادی در حال انجام است.

مدیرکل هماهنگی خدمات بازرگانی شرکت بازرگانی دولتی ایران از حمل 8 میلیون و 853 هزار تن کالای اساسی از ابتدای سال تاکنون در کشور خبر داد.