سه‌شنبه 20 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: در حال حاضر ما در بازار سرمایه رابطه خوبی برقرار کردیم به طوری که صنعت بیمه 150 هزار میلیارد تومان در بخش‌های مختلف سرمایه‌گذاری کرده است، اما کافی نیست.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه باید در محاسبات هزینه‌ای بین افرادی که مصارف بالایی دارند و کسانی که مصرف آنها بهینه است عدالت رعایت شود گفت: تعرفه‌گذاری پلکانی انرژی برای مدیریت مصرف مشترکان پرمصرف و عادلانه کردن یارانه انرژی راهکار مناسبی است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه با حذف ارز 4200 تومانی دولت برای سال 1401 باید با شرایط بهتر و تکیه به منابع پایدار برنامه‌ریزی کند گفت: ما کسری بودجه داریم و این کسری بودجه باید با حذف ارز 4200 تومانی از بین برود.

با افزایش 36 اپراتور از 31 کشور به شبکه‌های قابل استفاده برای سیمکارت‌های اعتباری در رومینگ بین‌الملل همراه اول، دایره ارتباطات مشترکان تلفن همراه گسترده‌تر شد.

وزیر اقتصاد گفت: ما در وزارت اقتصاد و دارایی آماده همکاری با کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی هستیم تا نوسازی قوانین و مقررات بیمه‌ای انجام شود.

دبیر‌کل سندیکای بیمه‌گران ایران گفت: صنعت بیمه پدیده و حرفه‌ای است که بدون اتکا به دولت‌ها و استفاده از تسهیلات متداول، توانسته خود را اداره و سالانه ده‌ها هزار میلیارد تومان به مردم پرداخت کند.

یک کارشناس حقوق کسب‌وکار‌های مجازی با بیان اینکه «اینماد» هیچ ارزش افزوده‌ای برای افراد در مشاغل مختلف ایجاد نمی‌کند گفت: حاکمیت از یک سو در فضای واقعی از طریق لغو مجوز‌ها به دنبال تسهیل فضای کسب و کار است و از سوی دیگر فعالیت در فضای مجازی را مشروط به اخذ «اینماد» می‌کند و این نشان‌دهنده یک تعارض است.

عملکرد و اقدامات دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایت «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» در دولت سیزدهم تشریح شد.

سرپرست معاونت بهره برداری نیروگاه بندرعباس گفت: با راه‌اندازی واحد 4 بخار در نیروگاه بندرعباس 250 مگاوات برق به شبکه سراسری افزوده شد.

رئیس سازمان صمت استان تهران گفت: در 8 ماهه سال‌جاری از صنوف توزیع کننده کالای قاچاق بازرسی صورت گرفته که رشد 10 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

طبق تازه‌ترین آمار ارایه شده توسط وزارت راه و شهرسازی بیش از یک میلیون و 857 هزار نفر در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردند.

بیش از 102 هزار و 418 میلیارد ریال تسهیلات برای تامین مالی بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط و طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصدپرداخت شده است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان کرمان گفت: رشد بی‌رویه فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ به کسب‌وکارهای خرد ضربه وارد کرده است و به‌رغم این‌که واحدهای صنفی کوچک کالاها را باقیمت‌های پایین‌تر به مصرف‌کننده می‌فروشند، اما با وجود این فروشگاه‌ها در حق آن‌ها اجحاف می‌شود.

میزان تولید شمش آلومینیوم کشور طی 8 ماهه سال 1400، از 350 هزار تن گذشت بنابراین این رقم در مدت مشابه سال گذشته، 286 هزار و 449 تن بود که حاکی از رشد 23 درصدی تولید این فلز است.

نرخ ارز بین‌بانکی امروز در حالی از سوی بانک مرکزی اعلام شد که نرخ 33 ارز کاهش یافت.

سخنگوی سازمان ساتبا گفت: در حال حاضر برای توسعه 10 هزار مگاوات نیروگاه تجدید پذیر فراخوانی ارائه کرده‌ایم که پیشنهاد‌های بخش خصوصی را دریافت کرده و در حال عقد تفاهم‌نامه هستیم.