چهارشنبه 5 شهریور 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

افتتاح همزمان 268 طرح تعاونی در سراسر کشور در هفته تعاون سال 1400 با مشارکت 14349 عضو، سرمایه گذاری بالغ بر 3387 میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای 7009 نفر از جمله اقدامات «معاونت امور تعاون» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی گفت: برای ساماندهی صندوق‌ها و ارتقاء بهره وری شرکت‌ها 11 سناریو را بررسی کرده و در حال تکمیل آن‌ها هستیم.

دومین نمایشگاه تخصصی ایران در سوریه در مرکز بین المللی نمایشگاه‌های دمشق و با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران و نیز وزیر اقتصاد سوریه و شماری از بازرگانان و سرمایه گذاران دو کشور گشایش یافت.

مدیرکل دفتر فنی و مهندس شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طی چهار سال گذشته، شرایط ذخیره‌سازی یک میلیون تن کالای اساسی پس از تجهیز و بازسازی انبار‌ها در شرایط استاندارد قرار گرفت.

پویش مردمی احیای جنگل‌های زاگرس از فردا چهارشنبه دهم آذر ماه همزمان در 11 استان زاگرسی کشور برگزار می‌شود.

مدیرکل دفتر گیاهان و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای مدیریت کردن نیاز بازار برنامه‌ای به استان‌های تولیدکننده جنوبی که امکان تولید برای آنها فراهم شده است ابلاغ کرده‌ایم که این برنامه در سطح 21 هزار هکتار اجرایی شده و در حال حاضر روزانه حدود 2 هزارو 500 تن گوجه‌فرنگی تازه از مزارع استان بوشهر به بازار عرضه می‌شود.

آیین امضای تفاهم نامه شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید) و دانشگاه تبریز برگزار شد.

مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری پنجاه و پنجمین نشست علمی - تخصصی و هشتمین جلسه از سلسله نشست‌های تدوین برنامه هفتم توسعه را با عنوان «بررسی رابطه آمایش سرزمین و برنامه هفتم توسعه کشور» به صورت مجازی برگزار می‌کند.

در هفت‌ماهه نخست سال جاری حدود 11.1 میلیارد دلار ارز با نرخ ترجیحی به صورت نقدی و اعتباری در راستای واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجهیزات پزشکی و واکسن کرونا اختصاص یافته است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در دمشق با مقامات اقتصادی سوریه درباره راهکار ارتقای همکاری اقتصادی و بازرگانی دو کشور و همچنین تصویر آینده این روابط رایزنی کرد.

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: بیست و پنجمین مرحله یارانه معیشتی ساعت 24 روز چهارشنبه 10 آذر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکمی اعضای «کمیته توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی» را منصوب کرد.

وزیر راه‌وشهرسازی گفت: لازم است بودجه وزارت راه و شهرسازی در سال 1401 متناسب با مأموریت‌های آن تعریف شود.

در دیدار مدیرعامل شرکت توانیر با شهردار تهران، در زمینه همکاری‌های مشترک بحث و تبادل نظر شد.

شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات امروز 9 آذر 1400 با ریزش بیش از 6 هزار واحدی به پله یک میلیون و 357 هزار واحدی رسید.

عضو هیئت رئیسه اتاق تعاون ایران گفت: براساس بررسی‌های آماری، نامناسبترین مولفه‌های محیط کسب و کار بخش تعاون در تابستان 1400 غیرقابل پیش بینی بودن قیمت ها، موانع در فرآیند‌های اداری و دشواری در تامین مالی از بانک‌ها بوده است.