سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: با تاسی به فرهنگ عاشورا و پیوند با ولایت، توطئه‌های دشمنان یکی پس از دیگری خنثی می‌شود و ما هر روز مقتدرتر از گذشته شده ایم.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی اقدام رئیس دستگاه قضا، در تخریب بنای متعلق به این قوه در حریم رودخانه کرج را پیام روشنی به دستگاه‌های حکومتی در احترام به حریم منابع ملی دانست و گفت: قوه قضاییه با هر نوع تجاوز به حریم و تصرف اراضی و منابع ملی برخورد جدی می‌کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1401 از لغو مصوبه خرید خدمت سربازی در این کمیسیون خبر داد.

با نگاهی به بیانیه‌ها و محتوای منتشره در کانال تلگرامی گروه جعلی «فرهنگیان مطالبه‌گر ایران» و همچنین خط و ربط این گروه و سرکرده‌اش با عناصر ضدایرانی مستقر در کشور‌های خارجی از جمله کانادا، کاملا آشکار می‌شود که آن‌ها در پوشش مطالبات فرهنگیان کشورمان، اغراض شومی نظیر تهدید امنیت روانی و فیزیکی مردم ایران و همچنین تجزیه‌طلبی و اقدامات تروریستی را دنبال می‌کنند.

سخنگوی هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی از لغو جلسات روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مجلس شورای اسلامی خبر داد.

وزیر کشور با بیان اینکه فرهنگ اصیل دینی و اسلامی نقطه قوت کشور است، گفت: از جمله فرهنگ متعالی در اندیشه‌های دینی، عفاف و حجاب است که تجلی آن را در پوشش و سبک لباس محلی در جای جای کشور شاهد هستیم.

وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای هندی خود ضمن آرزوی سلامتی برای ایشان که به کرونا مبتلا شده است، گفت: در اولین فرصت به دهلی‌نو سفر خواهد کرد.

استاندار تهران صبح امروز از نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته بازدید کرد.

برپایه دستور و مطالبه صریح و عالمانه رهبر معظم انقلاب، برای شناخت، تبیین و تعیین نقش و جایگاه شهید حسن باقری در دفاع مقدس، ابتدا باید مبانی نظری و فکری و شاخص‌های مکتب شهید باقری را تبیین و مشخص کرد و سپس به مکتب سلیمانی و ابعاد وجودی آن شهید که از جمله پرورش‌یافتگان این مکتب به شمار می‌آیند، پرداخت.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طرح مالیات بر عایدی سرمایه در این کمیسیون به مراحل پایانی خود رسیده است و به زودی نهایی خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس خبر ساخت سالانه بیش از 500 هزار واحد مسکونی در برخی کشور‌ها از جمله سوریه توسط دولت را تکذیب کرد.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با تأکید براینکه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نماد منطقه‌ای و جهانی آرمان‌های انقلاب و امام راحل است، گفت: آرمان‌های انقلاب و امام راحل را در مکتب حاج قاسم می‌یابیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1401 گفت: در جلسه امروز این کمیسیون با تأمین قیر رایگان با اولویت مناطق محروم و تخصیص 3 هزار میلیارد تومان از منابع شرکت نفت برای گازرسانی مناطق محروم موافقت شد.

معاون استاندار تهران با بیان اینکه قابلیت واگذاری بیش از 2500 هکتار اراضی به شرکت‌های دانش بنیان در استان وجود دارد، گفت: اولویت در توسعه شهرک‌های صنعتی علاوه بر طرح‌های توسعه‌ای، طرح‌های دانش بنیان است که برای این موضوع مشوق‌های لازم نیز در نظر گرفته شده است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به شهرستان میانه با حضور در منزل شهیدان گل محمدی با مادر و خانواده شهیدان گل محمدی دیدار و گفتگو کرد.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه درباره راهپیمایی 22بهمن بنا به شرایط عمومی کشور برنامه‌ریزی کردیم گفت: سلامت و جان مردم برای ما مهم است، اگر شرایط به نحوی باشد که امکان تجمع وجود نداشته باشد، مدل‌های ویژه‌ای را در نظر گرفتیم.