پنج‌شنبه 6 آذر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

مذاکره‌کننده ارشد ایران در وین و هماهنگ‌کننده گفتگو‌های وین با یکدیگر دیدار و به رایزنی پرداختند.

وزیر خارجه کشورمان در دیدار با رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با تشریح دیدگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص قضیه فلسطین، بعنوان مشکلی ساخته شده در قلب امت اسلامی و از سوی رژیم کودک‌کش صهیونیستی، تحت حمایت غرب، جنایات وحشیانه اشغالگران صهیونیست علیه قدس، مسجد الاقصی، غزه و سرزمین‌های اشغالی فلسطین، تجاوزات و جنایات رژیم اشغالگر علیه ملت و مقدسات فلسطین را محکوم کرد.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب غرب ارتش گفت: منطقه پدافند هوایی جنوب غرب و یگان‌های زیر مجموعه این منطقه پدافندی نقش کلیدی را در تأمین امنیت استان خوزستان ایفا می‌کنند، علی الخصوص اینکه استان خوزستان دارای بنادر و صنایع مهم و تأثیرگذار در اقتصاد کشور است و باید با آمادگی کامل از آسمان و حریم هوایی این استان دفاع کرد.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: یکی از ویژگی‌های بسیار مهم، ارزشمند و مؤثر حاج قاسم سلیمانی، التزام عملی به فرامین ولایت فقیه بود و آنچه را که، ولی فقیه از او می‌خواست با تمام توان، آن را محقق می‌کرد.

معاون اول رئیس جمهور در حکمی سید امیرحسین مدنی را با حفظ سمت به عنوان «نماینده معاون اول رئیس جمهور در راه اندازی و عملیاتی کردن نهضت احیاء واحد‌های اقتصادی» منصوب کرد.

امام‌جمعه فردو از استان قم با اشاره به نبود زیرساخت گردشگری در این بخش از شهرستان کهک قم به‌عنوان قطب گردشگری استان، گفت: سازمان میراث فرهنگی به داد فردو برسد.

امام جمعه کلاله تعطیلی فرودگاه کلاله را مشکل جدی این منطقه دانست و با تأکید بر اینکه 400 هکتار زمین، مساحت این فرودگاه بی مصرف افتاده است، گفت: تنها تشکیلات فرودگاه در فضایی حدود 50 هکتار ایجاد شده است، دولت و سازمان‌های زیربط تعطیلی فرودگاه کلاله را پیگیری کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران گفت: برخی از وظایف استانداری برای تسهیل و تسریع در انجام امور، به فرمانداری‌ها واگذار می‌شود تا افزایش بهره وری سازمانی میسر شود، البته تفویض اختیارات محدود و در چارچوب مواردی است که امکان واگذاری فراهم شده است.

معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: لایحه‌های «موافقتنامه بین دولت ایران و بلاروس در زمینه نظام ارتقای بازرگانی دو جانبه» و «موافقتنامه بین ایران و ژاپن درباره کمک و همکاری متقابل اداری در امور گمرکی» تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

وزیر کشور با اشاره به آمار بالای تزریق واکسن در افراد بالای 12 سال کشور، گفت: دلیلی برای عدم بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در کشور وجود ندارد.

معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: لایحه «مدیریت بدهی‌های عمومی» تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

پیچیدگی دور جدید مذاکرات، علاوه بر اختلاف نظرهای جدی در پیش‌نویس‌های هسته‌ای و تحریم به طراحی راهکارهای عملی برای راستی‌آزمایی و تضامین به عنوان شروط اصلی برای دستیابی به توافقی قابل اتکاء و پایدار مربوط می‌شود.

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای قطری با تأکید بر اولویت همسایگی از نگاه دولت سیزدهم گفت: ایران از رویکرد توسعه مناسبات با کشورهای منطقه و انجام گفت‌وگوهای منطقه‌ای در جهت ثبات و استقرار منطقه استقبال می‌کند.

سخنگوی دولت درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده حادثه نفتکش سانچی گفت: دعاوی حقوقی بین مالکان دو کشتی که با هم برخورد داشتند و هم بین شرکت‌های بیمه‌گر هر دوکشتی در سطح بین المللی جاری است. شرکت ملی نفتکش نیز پرداخت غرامت را بر عهده گرفت و تسهیلاتی برای برگزاری مراسمات به خانواده‌های این عزیزان پرداخت شد.

آخرین تحولات گفت‌وگوهای وین در زمینه رفع تحریم های ظالمانه، مسائل و موضوعات مرتبط با افغانستان و یمن در دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با امیر قطر بررسی شد.

نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با طرح تحقیق و تفحص از عملکرد نهاد ریاست جمهوری در مدت 8 ساله دولت روحانی موافقت کردند.