پنج‌شنبه 6 آذر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

وزیر کشور بر لزوم افزایش نظارت‌های مرزی و کنترل بر مسافرت‌های هوایی با هدف جلوگیری از شیوع سویه جدید بیماری کرونا تاکید کرد و گفت: با هم‌افزایی ظرفیت‌های داخلی و رعایت حداکثری نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی مانع از شیوع موج جدید بیماری در کشور شویم.

سخنگوی دولت گفت: بنا نیست با اجرای طرح آزمایشی بنزین یارانه‌ای در کیش و قشم، تغییری در شیوه توزیع و نرخ آن در سطح ملی اجرا شود. در کیش و قشم نیز بعد از اجرای طرح، هیچ تفاوتی در نرخ بنزین نخواهیم داشت.

جانشین وزیر دفاع با اشاره به حوزه‌های مأموریتی سازمان اتکا در زمینه‌های کشاورزی، دامپروری، صنایع غذایی گفت: اخلال در سلامت غذایی در دستور کار دشمنان است و رسالت این سازمان تحقیق و پژوهش در زمینه‌هایی است که یکی از کانون‌های مورد توجه دشمنان است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: نیرو‌های مسلح از زمان فراگیری کرونا تاکنون با همه مشکلاتی که وجود داشته در همه ابعاد کمک کرده و از هیچ تلاشی هم دریغ نکرده‌اند به نحوی که در دوره اخیر 12 بیمارستان تنفسی 100 تختخوابی راه‌اندازی شد.

سخنگوی اقتصادی دولت گفت: در خصوص زمان تغییر یارانه‌ها و افزایش میزان پرداخت یارانه‌ها، هیچ تاریخ دقیقی تعیین نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه صبح امروز این کمیسیون پیرو وضعیت بازار سرمایه و اصلاحات مدنظر قرار گرفته در قوانین این بازار، گفت: متاسفانه بازار سرمایه هیچ جایگاهی در هیئت وزیران ندارد لذا ما در این جلسه مطرح کردیم که این جایگاه باید ارتقا پیدا کند و همانند رتبه بازار پول بتوانند در حوزه تصمیمات کلان کشور و در سطح هئیت وزیران متولی این حوزه حضور پیدا کند.

در پی شهادت سردار سرافراز جانباز و سفیر انقلابی جمهوری اسلامی ایران در یمن شهید حاج حسن ایرلو، فرمانده نیروی قدس سپاه در پیامی شهادت این مهاجر فی سبیل الله را به خانواده ایشان تبریک و تسلیت گفت.

وزیر امور خارجه در پیامی ضمن تسلیت شهادت سفیر کشورمان در یمن گفت: حاج حسن ایرلو تمامی تلاش خود در عرصه‌های مختلف را صرف خدمت صادقانه در دفاع از اهداف جمهوری اسلامی ایران نمود و در ماموریت اخیر خویش، مدافع و صدای رثای حقانیت و مظلومیت مردم یمن بود.

امام‌جمعه کوهسارات از توابع استان گلستان، از قول مساعد رئیس دستگاه قضا در ایجاد مجتمع قضائی در این منطقه خبر داد و گفت: رئیس سازمان ثبت و املاک به نمایندگی از رئیس قوه قضائیه درخواست ما را جهت ارائه به رئیس دستگاه قضا، دریافت کردند و با پیگیری‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری کوهسارات، این درخواست ما تأییدشده است.

امام‌جمعه شهرستان بندرترکمن با اشاره به آثار دیگر سفر رئیس قوه قضائیه به استان گلستان، گشوده شدن مسیر جدید در حل برخی از پرونده‌های قضائی در استان، را از برکات دیگر این سفر دانست و بابیان اینکه حل‌وفصل برخی از پرونده‌ها، از حیطه قدرت مدیران استانی قوه قضائیه خارج است و نیاز به‌حکم رئیس دستگاه قضا را دارد، تصریح کرد: سفر استانی رئیس عدلیه، این گره‌ها را باز می‌کند.

کارشناس مسائل بین‌الملل اصلاح و حذف نقاط نقض برجام، پر کردن جای خالی لغو تحریم‌ها در پیش‌نویس «وین 6» را از دستاوردهای مهم تیم مذاکره‌کننده در قالب پیش‌نویس جدید ایران در وین، برشمرد و گفت: تیم ایرانی، حق ملت و نظام را در مذاکرات وین بازستاند.

استاندار یزد گفت: تقویت و حفظ پروژه بارورسازی ابرها به‌عنوان بخشی تحقیقاتی را که بعدا بتوانیم از آن در میدان عمل استفاده کنیم، در دستور کار داریم.

رئیس کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس شورای اسلامی گفت:730 هزار معلم مشمول لایحه و نظام رتبه‌بندی قرار می‌گیرند و بر اساس این لایحه مشخص می‌شود که جایگاه هر معلم در کجا قرار دارد.

نائب رئیس «کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس ضمن تاکید بر این نکته که افزایش حقوق‌ها در بودجه 1401، 10 درصد نیست، گفت: این افزایش حقوق تا مرز 30 درصد است لذا این افزایش حقوق پلکانی است و حقوق‌های پائین افزایش بیشتری خواهد داشت.

اگرچه آمریکا در راهبرد کلان خود بدنبال تداوم فشار همه‌جانبه به ایران است، اما نشانه‌های نه چندان محکمی وجود دارد که دولت بایدن در این مرحله از مذاکرات بدلیل نیاز شدید به داشتن دستاورد در حوزه سیاست خارجی با رویکرد تخریبی فرانسه و به تبع آن اتحادیه اروپا موافق نیست.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با تأکید بر اینکه محصولات مورد استفاده در رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17، کاملا ایرانی است، گفت: محصولات اعم از موشک‌ها، غیر هدایت‌پذیر در رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 17، عموما داخلی و از دیگر افتخارات ماست.