جمعه 7 آذر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

دولت مصوبه مربوط به تخصیص اعتبار برای ساماندهی و کنترل سیلاب رودخانه مرزی ارس را ابلاغ کرد.

معاون استاندار تهران گفت: تهران وضعیت قرمز دارد لذا دورکاری 70 درصدی برای سایر کارکنان و نیز دورکاری 50 درصد ابرای افراد دارای مشاغل حساس اعمال می شود.

فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه تجهیزات نداجا را احیا کردیم، گفت: حضور در دریای سرخ و اقیانوس اطلس بیانگر دانش و توانمندی نیروی انسانی متخصص و متعهد نیروی دریایی ارتش است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: بیش از 90 درصد نیاز‌های دفاعی کشور در داخل تأمین می‌شود، البته اگر بخواهیم به دفاع بومی نگاه کنیم، این میزان صد درصد است و از سوی دیگر ایران، از قدرت‌های برتر پهپادی دنیاست.

فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان با تأکید بر اینکه همکاری خوبی بین نیروی دریایی پاکستان و ایران وجود دارد، گفت: حضور نیروی دریایی ایران در منطقه بسیار حرفه‌ای و دوستانه است.

با اتمام بررسی صلاحیت سید احسان خاندوزی، وزیر پیشنهادی وزارت «اقتصاد و اموردارایی»، مجلس وارد بررسی صلاحیت حسین امیرعبداللهیان، وزیر پیشنهادی «امورخارجه» شد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، وارد کردن رژیم جعلی صهیونیستی در سازوکار سنتکام را قرینه‌ای جدی در تدوام سیاست‌های ناامن ساز آمریکا ارزیابی کرد و گفت: استمرار این سیاست تنش‌زا تبعات فوق‌العاده خطرناکی برای امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی خواهد داشت.

آمریکا که در سال 2001 و در پاسخ به حملات 11 سپتامبر به افغانستان لشکر کشید، تنها یک بهانه داشت: حذف طالبان. اما امروز پس از بیست سال و از دست رفتن هزینه‌های بی‌شمار، یک اتفاق رخ داده است: خروج آمریکا از افغانستان و تحویل رسمی حکومت به طالبان. وقایع امروز افغانستان چند نکته را گوش‌زد می‌کند.

فرمانده کل ارتش با اشاره به اقدامات اساسی دریادار خانزادی در نیروی دریایی، تصریح کرد: دریادار خانزادی سیاست راه‌های ناپیموده را به منصه ظهور رساند و وارد عرصه‌هایی شد که اولین تجربه بود و لذا طبیعتا با دشواری و ابهاماتی در این مسیر مواجه بودند؛ اما او با شجاعت در این رابطه گام برداشتند.

رئیس جمهور کشورمان روابط ایران و ژاپن را خوب و دوستانه توصیف کرد و با تاکید بر ضرورت توسعه و تعمیق روابط دو کشور در همه زمینه‌ها بویژه روابط اقتصادی و تجاری، گفت: برای جمهوری اسلامی ایران، ارتباط با ژاپن و توسعه و تعمیق روابط و مناسبات دوجانبه از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس جمهور اتخاذ سازوکار‌های مناسب و عملی برای توسعه و رونق صادرات غیر نفتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید با اتخاذ سیاست‌ها و اقدامات عملی و تشویقی روند توسعه صادرات غیر نفتی و بازگردانی ارز ناشی از صادارت به چرخه اقتصادی کشور پیگیری شود.

وزیر امور خارجه کشورمان پس از دیدار با همتای ژاپنی خود در تهران گفت: در خصوص تقویت روابط دوجانبه، چگونگی احیای برجام و شرایط فاجعه‌بار دست‌ساخته ایالات متحده در افغانستان بحث و گفت‌وگو کردیم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی با قدردانی از عملکرد جهادی جامعه پزشکی کشور، به مداوای بیش از 80 هزار بیمار بستری و بیش از یک میلیون بیمار سرپایی مبتلا به کرونا مراکز درمانی نیرو‌های مسلح اشاره کرد.

ارتش آمریکا که طی توافق با طالبان حلقه سوم حفاظتی فرودگاه کابل را در اختیار گرفته تا با سهولت بیشتری فرآیند خروج را طی کند، در یک رسوایی ضدانسانی جدید، از مردمی که به هر دلیل خواهان خروج از کشورشان هستند از 500 تا 2000 دلار اخاذی می‌کند!

در پی درگذشت آیت‌الله حاج سید کمال فقیه ایمانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیام تسلیتی صادر کرد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع گفت: اقتدار دفاعی و نظامی ایران برای تهدید هیچ کشور و ملتی نیست؛ بلکه برای جلوگیری از تهدید و برای حفظ امنیت کشور است.