چهارشنبه 7 مرداد 1405

فرهنگی خبرگزاری میزان

فرهنگی خبرگزاری میزان

همایش «رسانه مطالبه‌گر» با حضور فرشاد مهدی‌پور معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عباس محمدیان رئیس سازمان بسیج رسانه کشور در حسینیه ثارالله بوشهر برگزار شد.

مسجدی در طرح عمرانی شهرداری در خیابان افتاده و قسمتی از آن به علت اضطرار تخریب شده، اگر احتمال برگشت آن به حالت اولیه وجود نداشته باشد، احکام شرعی مسجد را ندارد.

نشست هم‌اندیشی «نوجوانان و فرهنگ کره‌ای، دلایل گرایش و پیامدها» دوشنبه اول آذر در در سالن جلسات ساترا برگزار شد.

بازیگر سریال «خانه پرتقالی‌ها» گفت: خیلی از عوامل سریال «خانه پرتقالی‌ها» خبر ندارم، اما می‌دانم که شهین تسلیمی و چند نفر دیگر از عوامل تولید این سریال به کرونا مبتلا شده‌اند.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با امام جمعه بوشهر گفت: در مجموعه این وزارتخانه تلاش می‌شود در راستای توانایی و تقویت رسانه‌ها بویژه در گستره محلی و استانی به قدر کفایت عمل شود.

منتخبی از فیلم‌های کوتاه سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود.

علی‌اکبر صادقی در آیین بزرگداشت و زادروز هشتاد و چهار سالگی خود که با حضور هنرمندان و چهره‌های فرهنگی و خانواده‌اش در خانه هنرمندان ایران برگزار شد، گفت: عاشق ایران هستم و خواب کودکانی را نقاشی می‌کنم که پدرانشان در راه آزادی ایران شهید شده‌اند.

جشنواره فیلم فجر در طول عمر چهل ساله خود بار‌ها دستخوش تغییرات مدیریتی شده است. تغییراتی که متناسب با نیاز روز سینمای ایران انجام گرفت تا تاثیرگذاری این جشنواره بر سینمای ایران بیشتر شود.

«جواد خیابانی»؛ گزارشگر شناخته شده فوتبال، مستند «حماسه ملبورن» را در موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی تولید کرد.

کتاب «در هیاهوی سکوت» شامل روایت مستند زندگی شهید عباس ورامینی از سوی انتشارات 27 بعثت منتشر شده است.

شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر، آثاری را که برای نخستین‌بار در سال 1399 به زبان فارسی و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در داخل کشور منتشر شده باشد در پنج گروه ادبی شعر کلاسیک، شعر نو (قالب‌های نیمایی و سپید)، شعر محاوره، شعر کودک و نوجوان و درباره شعر (پژوهش‌های حوزه شعر) ارزیابی می‌کند.

تهیه کننده نمایش «گونه پرشگرهای جهشی» گفت: گروه‌های تئاتر حتما باید برای گرفتن سالن اجرا در نوبت باشند و حتما از طریق آشنا و پارتی بازی کار خود را حل کنند یا باید حتما پول پرداخت کنند یا درصدی بدهند آن هم با مبالغ زیاد که در قرارداد منعقد گردد.

یک نویسنده کتاب گفت: اکنون که بسیاری از مردم در مقابل بیماری کرونا واکسینه شده اند ضروریست تا به برگزاری نمایشگاه کتاب فیزیکی همانند سال‌های گذشته بپردازند قطعا فرهنگ سازان و مردم که علاقه ویژه به مطالعه دارند برای بازدید از نمایشگاه مجازی حضور پیدا خواهند کرد و در این زمینه پروتکل‌ها رعایت می‌کنند.

یک کارگردان و نویسنده سینما گفت: «بچه‌های دشت» روایتگر زندگی آن دست از افرادی می‌باشد که در دفاع از فرهنگ سنتی و محلی خویش از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند و در پی آن هستند که در راستای اصل بازگشت به خویشتن قدم بردارند بازگشت به خویشتنی که ریشه در کهن الگو‌ها دارد.

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: این گناهان ما است که راه را برای برآورده شدن حاجت بر ما می‌بندد، روایت‌های تاریخی فراوانی در مورد توبه بیان شده در روایتی از «امام صادق (ع)» بیان شده است: «هیچ بنده‌ای دستش را به سوی خدا دراز نمی‌کند مگر آن‌که خداوند حیا می‌کند از این‌که دستش را رد کند.

کتاب «جرعه‌ای از ادب قرآن (آموزش کاربردی ادبیات عرب)» اثر آیت الله ابوالقاسم علی دوست به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.