سه‌شنبه 6 مرداد 1405

فرهنگی خبرگزاری میزان

فرهنگی خبرگزاری میزان

در حالی که تبلیغات محیطی رئالیتی‌شوی «جوکر» در جای‌جای شهر به چشم می‌خورد، تاریخ دقیق پخش قسمت اول از نخستین گروه این «مهمانی خاص!» مشخص شد.

یک بازیگر تلویزیون و تئاتز گفت: متاسفانه همانطور که گفتم حسادت در عرصه تئاتر زیاد است بنابرین ورود به عرصه تئاتر و موفق شدن و دیده شدن بسیار ساخت است چراکه خیلی ها طی یکی دو دهه اخیر بدون تلاش و به نا حق وارد این حرفه شدند.

ویژه برنامه «قرار سه شنبه ها» با محوریت کتاب و نشست نویسندگان توسط انتشارات شهیدکاظمی از ابتدای آذر ماه 1400 مجتمع ناشران قم برگزار می‌شود.

معاون امور فرهنگی درباره تفاهم معاونت امور فرهنگی با پست جمهوری اسلامی ایران برای استمرار خدمات پستی به ناشران توضیحاتی ارائه داد.

یک بازیگر تلویزیون گفت: متاسفانه این روز‌ها انتخاب بازیگران براساس عدالت و مستعد بودن آن‌ها صورت نمی‌گیرد و در این عرصه آنچه که بیشتر به چشم می‌خورد حاکمیت روابط است تا ضوابط به گونه‌ای که حتی نقش‌ها خرید و فروش می‌شوند

صدا و سیمای مراکز 950 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی را به مناسبت هفته بسیج روی آنتن می‌برند.

فضای عمده فیلم‌ها، نوع ارتباط شخصیت‌ها و قصه‌های آثار سینمایی در سال‌های گذشته باعث شده بود کلیت سینمای ایران و لاجرم جشنواره فیلم فجر به‌تدریج به سمت یک سینمای بی‌هویت غیر ملی و غیردینی برود.

با حکم محمد خزاعی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی؛ کامران ملکی به سمت مشاور امور اصناف رییس سازمان سینمایی منصوب شد.

جواب: به طور کلی استفاده از بازی‌هایی که برخی از خصوصیات زیر را دارد، صحنه‌های محرک شهوت دارد، نماد‌ها و مطالب باطل و ضد اسلامی - مانند شیطان پرستی، صهیونیسم و امثال آن - را ترویج می‌کند.

رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران گفت: کاغذ‌های دپو شده در انبار‌های 2 وارد کننده کاغذ آزاد شده و در حال تحویل به تعاونی ناشران است، اما میزان این کاغذ‌ها بسیار کم است و نمی‌تواند پاسخگوی نیاز ناشران باشد.

یک نویسنده کتاب گفت: برنامه‌های مختلفی همچون پویش‌ها، نمایشگاه‌ها و برنامه‌های مختلفی دیگری در طول هفته کتاب برگزار می‌شود، اما عموما این برنامه‌ها مقطعی و کوتاه مدت هستند و نه تنها همپوشانی ندارند بلکه موازی‌کاری‌ها سبب بی‌اثر بودن این برنامه‌ها شده است لذا تاثیر چندانی بر جامعه و یا سرانه مطالعه ندارند.

یک بازیگر سینما و تلویزیون معتقد است: «سرجوخه» با ساختار شکنی در به تصویر کشیدن و بیان موضوعاتی که مردم به ویژه نسل جوان هر روز و حتی هرثانیه با آن مواجه هستند موفق شد نگاه تازه‌ای در عرصه تولیدات نمایشی رسانه ملی ایجاد کند.

جلسه شورای صنفی نمایش امروز یکشنبه با حضور اعضاء تشکیل شده در ابتدا از آقای سعید سهیلی کارگردان و تهیه کننده فیلم سینمایی "گشت 3" بخاطر اکران این فیلم که موجب رونق مجدد سینما‌ها شد تقدیر و تشکر به عمل آمد.

یک نویسنده کتاب گفت: کتاب «ناآرام» در قالب خاطره به بازگویی خاطرات بسیار کوتاه رزمنده گردان تخریب مرتضی شادکام پرداخته، خاطراتی برگزیده که شنیدن آنها بسیار جذاب است.

چاپ یازدهم کتاب «رفیق مثل رسول» همزمان با ایام سالروز شهادت شهید مدافع حرم رسول خلیلی توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.

یک نویسنده کتاب گفت: نمایشگاه فیزیکی کتاب سبب می‌شود کنش‌های مستقیم شکل گرفته و در عین حال قدم‌هایی در جهت بسط و گسترش سوژه‌های ناب افزایش یابد ودر اختیار نویسندگان یا تدوینگران قرار بگیرد در عین حال بستن قرارداد‌های جدید، تبادل نظرات خصوصا جهت خرید کتاب در این فضا شکل می‌گیرد لذا می‌توان به جرات گفت که نمایشگاه‌های کتاب صرفا مکانی جهت خرید کتاب‌ها نیستند بلکه کاربری‌های فراوان دیگری...