ناسا
ناسا
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین پرتاب یکی از موشکهای این آژانس فضایی از سال 2011 خواهد بود که آخرین ماموریت شاتل فضایی است. حتی مهمتر از آن، این ماموریت آرتمیس اولین پله در مسیری است که میتواند ناسا را همراه با گروهی از شرکای بین المللی به ماه و مریخ برگرداند. دقیقاً در ساعت 8:33:00 صبح به وقت شرق امریکا (12:33 UTC) صبح دوشنبه مجتمع پرتاب 39B در مرکز فضایی کندی باز میشود. دلایلی...
یک مشکل در موتور فضاپیمای آرتمیس 1، ناسا را مجبور کرد حداقل چهار روز پرتاب موشک را عقب بیاندازد.
موشک 98 متری و غول پیکرSLS ناسا علیرغم برخوردهای زیاد صاعقه به سکوی پرتاب، امروز یک کپسول بدون خدمه را به ماه خواهد فرستاد. این موشک در قالب مأموریت Artemis 1 به سمت کره ماه پرتاب خواهد شد.
تهران - ایرنا - هر چند توفانهای ژئومغناطیسی ناشی از شعلههای خورشیدی میتواند اختلالهایی در شبکههای برق و اینترنت ایجاد کند اما خبر خوب این است که این توفانها به لطف اتمسفر و میدان مغناطیسی زمین تهدیدی موجودیتی علیه حیات روی کره زمین نیست.
تهران - ایرنا - خورشید این روزها به سمت نقطه اوج فعالیت خود در چرخه 11 ساله خورشیدی میرود و به دلیل افزایش فعالیت در لایه بیرونی آن، لکهها و شعلههای خورشیدی افزایش مییابند.
ناسا برای عکس روز خود تصویری منتشر کرده از یک سحابی زیبا که شگفت انگیز است.
ناسا برای عکس روز خود تصویری منتشر کرده از یک سحابی زیبا که شگفت انگیز است.
با پرتاب فضاپیمای آرتمیس یک به کره ماه که سحرگاه 29 آگوست (7 شهریور) از آسمان فلوریدا انجام خواهد شد، باید در انتظار آغاز دوران جدیدی در علم نجوم و مخصوصا کره ماه خواهیم بود.
این سیاره فراخورشیدی جدید نام «TOI-1452 b» دارد و فاصلهای درحدود 100 سال نوری از زمین فاصله دارد. مطالعات بیشتر بر روی آن نشان داد که کل سطح سیاره توسط یک لایه ضخیم آب پوشیده شده است.
گروهی از محققان با استفاده از دادههای تلسکوپ فضایی «جیمز وب» اولین نشانهها از وجود دیاکسید کربن را در اتمسفر سیارهای در منظومه خورشیدی دیگر کشف کردند.
تلسکوپ فضایی "جیمز وب" برای نخستین بار شواهدی از دیاکسیدکربن در جو سیارهای که در منظومه شمسی ما نیست، پیدا کرده است. این سیاره غول گازی WASP-39b نام دارد.
تهران - ایرنا - گروهی از محققان با استفاده از دادههای تلسکوپ فضایی «جیمز وب» اولین نشانهها از وجود دیاکسید کربن را در اتمسفر سیارهای در منظومه خورشیدی دیگر کشف کردند.
تهران - ایرنا - حوزه فناوری ایران و جهان در روزهای پایانی مرداد و هفته اول شهریور شاهد دستاوردهای زیادی از جمله سهم 30 درصدی نانو از کل پتنت های ثبت شده ایران در آمریکا و اروپا و انتشار تصاویر تلسکوپ جیمزوب از مشتری بود.