ناسا
ناسا
سفر به فضا، رویایی است که بسیاری از مردم آرزوی رسیدن به آن را دارند. این رویا برای یک نفر تقریبا به واقعیت تبدیل شد؛ تا زمانی که او روی ترازو پا گذاشت.
برنده بلیط قرعهکشی پرواز سرنشیندار "اسپیس ایکس" به دلیل داشتن اضافهوزن نتوانست در این سفر حضور داشته باشد.
ماهواره "مدارگرد خورشیدی"(Solar Orbiter) در رصد خود از هلیوسفر خورشید و بادهای خورشیدی موفق به شکار عبور دنبالهدار پرحاشیه "لئونارد" شده است.
ناسا اخیرا تصاویری از هواپیمای مافوق صوت خود موسوم به " X-59 " منتشر کرد.
انتظار میرود مرحله دوم فالکون 9 که جرم آن حدود 4 تن است با سرعت 2.58 کیلومتر بر ثانیه به ماه برخورد کند.
به گفتهی اخترشناسان، یک موشک اسپیسایکس که تقریبا هفت سال قبل به فضا پرتاب شده است اکنون در مسیر برخورد با ماه قرار دارد و احتمال برخورد آن به قمر زمین در اوایل ماه مارس وجود دارد.
به تازگی تصویری از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا در دل آسمان پر ستاره از منظر زمین ثبت شده است.
تلسکوپ فضایی "جیمز وب" بعد از یک ماه سفر در فضا با موفقیت به مقصد و مدار نهایی خود در فاصله 1.5 میلیون کیلومتری زمین رسیده است. این تلسکوپ کار رصد جهان را از ماههای آینده آغاز میکند.
تهران - ایرنا - لابراتوار پیشرانش ناسا نرمافزاری را که برای شناسایی و ارزیابی سیارکهای بالقوه خطرناک مورد استفاده قرار میدهد، به روزرسانی کرده است تا تاثیر نور خورشید بر مدارها و مجموعهای از تغییرات دیگر را نیز در محاسبات آن وارد کند.
"ایلان ماسک" که به ساکنان منطقه سونامیزده "تونگا" دسترسی به اینترنت "استارلینک" شرکت "اسپیسایکس" را وعده داده بود، با این ادعا که ماهوارههای اینترنتی کافی را برای این کار در اختیار ندارد، از پیشنهاد خود عقبنشینی کرد.
آژانس فضایی آمریکا (ناسا) اعلام کرده قدرت فوران آتشفشان «تونگا» معادل 4 تا 18 مگاتُن تیاِنتی بوده است؛ این یعنی صدها برابر بیشتر از قدرت بمب اتم منفجرشده در هیروشیما در جنگ جهانی دوم. این آتشفشان در شرق استرالیا 25 دی فوران کرد و باعث ایجاد سونامیهایی با ارتفاع 15 متر و پرتاب گدازهها تا ارتفاع 40 کیلومتری زمین و صدای فوران حدود 9 هزار کیلومتر دورتر یعنی در آلاسکای آمریکا هم شنیده...
در سال 2018، دانشمندان آمریکایی انعکاسهای درخشان راداری را در زیر کلاهک قطبی مریخ مشاهده کردند. در آن زمان دانشمندان فکر میکردند که گویا آب مایع مشاهده کردهاند حال اما یافتههای یک مطالعه جدید نشان میدهد که آن انعکاسهای راداری تنها یک سراب غبارآلود بودهاند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چه میشد اگر بتوانیم دی اکسید کربنی را که نیروگاهها در هوا رهاسازی میکنند، جذب کنیم و آن را به چیزی مفید تبدیل کنیم؟ استارتآپ اسکاینانو (SkyNano) در تلاش است تا این امکان را فراهم کند. این شرکت اولین نانولوله خود را تولید کرده است، نانولولهای که از کربن رهاشده توسط کارخانه سیکل ترکیبی John Sevier شهر تنسی در راجرسویل ساخته شده است. نانولولههای...
تلسکوپ فضایی هابل تصویر خیرهکننده دیگری از اعماق فضا ثبت کرده و این بار کهکشان "انجیسی 3381"(NGC 3318) را نمایش میدهد.
تهران - ایرنا - تلسکوپ فضایی جیمز وب که سال گذشته با همکاری ناسا، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی کانادا به فضا پرتاب شد، به زودی به نقطه هدف خود در مدار خورشید میرسد.
صفحه رسمی اینستاگرام ناسا گادرد با انتشار دو تصویر خیرهکننده از کهکشانها با نقل قول جملهای از کارل ساگان (Carl Sagan) نوشت: در جایی، چیزی خارقالعاده منتظر شناخته شدن است.