نامنویسی افزون بر شش هزار دانش آموز برای شرکت در آزمون سمپاد گیلان
رشت - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به نامنویسی 6 هزار و 646 دانش آموز برای شرکت در آزمون سمپاد گفت: آزمون ورودی مدارس سمپاد "استعدادهای درخشان" پنجشنبه و جمعه هفته جاری با رعایت پروتکل های بهداشتی در شهرستان های مختلف استان برگزار می شود.
محمد رحمتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه چهار هزار و 192 دانش آموز پایه ششم برای ورود به آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد در گیلان ثبت نام کرده اند، افزود: آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد پنجشنبه هفته جاری در حوزه های امتحانی برگزار می شود.
وی اظهار داشت: 2 هزار و 454 دانش آموز پایه نهم در گیلان نیز برای شرکت در آزمون ورودی پایه دهم مدارس سمپاد نامنویسی کرده اند که آزمون این دانش آموزان جمعه هفته جاری در شهرستان های استان برگزار می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان خاطر نشان کرد: 462 دانش آموز برای ورود به پایه هفتم و 315 دانش آموز نیز برای ورود به پایه دهم مدارس استعدادهای درخشان استان در رشته های ریاضی فیزیک، علوم انسانی و تجربی پذیرفته می شوند.
وی با بیان اینکه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تمامی حوزه های برگزاری آزمون ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی هستند، اضافه کرد: روز قبل از برگزاری آزمون، محل حوزه با همکاری کارشناسان سلامت و مدیران حوزه ها "تمامی سطوح و صندلی ها" ضدعفونی می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان اظهار داشت: با حضور مراقبان سلامت از دانش آموزان قبل از ورود به آزمون مدارس سمپاد در حوزه های امتحانی از آنان تب سنجی به عمل می آید و در صورت مشاهده دانش آموزان با تب بالا حتما در محل جدا از سایر شرکت کنندگان آزمون خواهند داد.
وی با تاکید بر اینکه دانش آموزان برای شرکت در آزمون باید حتما ماسک برنند، خاطر نشان کرد: تمامی عوامل اجرایی برگزاری آزمون مدارس سمپاد در گیلان نیز موظف به استفاده از ماسک و دستکش هستند.
آزمون ورودی پایه هفتم و دهم مدارس سمپاد که قرار بود 27 تیرماه برگزار شود، با توجه به تاکید ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر برگزار نشدن آزمون تیزهوشان، این آزمون دو هفته به تاخیر افتاد.
گیلان دارای حدود 400 هزار دانش آموز است و بر اساس آخرین آمار، 3 هزار و 515 دانش آموز در 19 مدرسه استعدادهای درخشان "سمپاد" استان تحصیل می کنند.
*س_برچسبها_س*