نامه رسمی یحیی گل محمدی به درویش برای لیست مازاد پرسپولیس
یحیی گل محمدی از رضا درویش خواسته است یک هفته دیگر نیز به او فرصت بدهد تا قطعیت درباره لیست مازاد این تیم ایجاد شود.
یحیی گل محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس روز دوشنبه جلسهای بلند مدت با رضا درویش مدیرعامل سرخپوشان داشت. در این نشست که با بررسی عملکرد نقل و انتقالاتی باشگاه همراه بود درویش خواستار نامه رسمی سرمربی تیم برای ارائه لیست مازاد بازیکنان تیم شد اما گل محمدی بار دیگر از او فرصت خواست.
سرمربی سرخپوشان به درویش اعلام کرده است با توجه به اینکه هنوز تکلیف دو بازیکن برای جذب در تابستان مشخص نیست فعلاً نمیخواهد اسامی خروجی را به صورت رسمی بدهد.
سرمربی پرسپولیس از درویش خواست یک هفته دیگر نیز به او فرصت بدهد تا قطعیت درباره لیست مازاد این تیم ایجاد شود.
هم اکنون دیگران می خوانند-
انفجار در جشن تولد در شهریار 8 قربانی گرفت | 3 کودک خردسال، 3 زن و یک مرد میانسال جان باختند
-
اطلاعیه دادگاه درباره محکومیت سنگین بازیکن تیم ملی + عکس
-
ماجرای کلیپهای غیراخلاقی پسربچه اینستاگرامی و 2 دختر | پلیس فتا برای ملکههای زیبا پرونده تشکیل داد
-
پیغام بایدن به رئیسی چه بود؟ | رئیسجمهور آمریکا نامه به ایران فرستاد؟
-
سرقت هولناک خفتگیرها از یک بازیگر | وحید آقاپور در اتوبان همت چاقو خورد
-
خبر مهم سخنگوی دولت درباره افزایش قیمت بنزین و حذف کارت سوخت | پیشبینی میکنم تا پایان 1401 نیازی به افزایش قیمت بنزین نباشد!