یک‌شنبه 4 آذر 1403

نامه فعالان نوشت‌افزار ایرانی به رهبر معظم انقلاب / حرکت به سمت خودکفایی کامل و تبدیل شدن به قطب تولید منطقه

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
نامه فعالان نوشت‌افزار ایرانی به رهبر معظم انقلاب / حرکت به سمت خودکفایی کامل و تبدیل شدن به قطب تولید منطقه

جمعی از فعالان نوشت‌افزار ایرانی اسلامی با ارسال عهدنامه‌ای خدمت مقام معظم رهبری، سه محور مهم برنامه‌های آتی خود را تشریح کردند.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جریان نوشت‌افزار ایرانی پس از آنکه از سال 1391 توسط فعالان این صنعت شکل گرفت، توانست با تلاش فعالانش با تولید میلیون‌ها محصول نوشت‌افزار ایرانی اسلامی بخشی از این بازار را از آن خود کنند؛ به طوری که امروزه بیش از 50 درصد از این بازار را نوشت‌افزار ایرانی تشکیل می‌دهند. از سوی دیگر، طبق بررسی‌های صورت گرفته، 80 درصد از مصرف‌کنندگان نوشت‌افزار ایرانی، از این محصولات رضایت کامل دارند. این جریان طی این سال‌ها تلاش کرده است تا جهت ساماندهی مراکز تولید و توزیع، رفع موانع قانونی، توسعه فعالیت‌های این حوزه، شناسایی نقاط قوت و ضعف مراکز، تلاش در تقویت قوت‌ها و اصلاح ضعف‌ها، افزایش فعالان و همچنین افزایش کمی و کیفی تولیدات گام بردارد.

صادرات نوشت‌افزار ایرانی به کشورهای منطقه / سنگ بزرگی که پیش پای تولیدکننده ایرانی است پیام رهبر انقلاب به تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی: تولید باکیفیت نوشت‌افزار ایرانی مایه افتخار است تأکید رهبر معظم انقلاب بر «ایرانی» شدن صنعت نوشت‌افزار + فیلم باب اسفنجی رایگان؛ دارا و سارا 200 میلیون!/ استقبال کشورهای همسایه از نوشت‌افزار ایرانی

رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ روز هشتم بهمن‌ماه سال 1400 با صدور پیامی خطاب به فعالین این صنعت، مسیر 10 ساله رشد جریان نوشت افزار ایرانی اسلامی را این گونه توصیف نمودند:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

نوشت‌افزار، در شمار کالاهای حیاتی برای امروز و فردای هر کشور است. تولید باکیفیت آن نیز برای کشور تولیدکننده، مایه افتخار است. از این که مجموعه‌هایی در کشور ما بر این اقدام افتخارآفرین همت گماشته و گام‌های موفقیت‌آمیز برداشته‌اند، خرسندم و پایداری آنان در این راه از خداوند متعال مسألت می‌کنم. توفیقاتتان مستدام باد ان‌شاءالله.

در همین راستا، جمعی از فعالان صنعت نوشت‌افزار در پاسخ به پیام رهبر معظم انقلاب، در قالب عهدنامه‌ای به ایشان، نکاتی را مطرح و بر استمرار و تداوم هر چه بیشتر این جریان تأکید کردند. متن این نامه که برای انتشار در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار گرفته، به شرح زیر است:

باسم رب القلم

محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی با عرض سلام و تحیات الهی

10 سال پیش حرکتی آغاز شد تا بازار نوشت‌افزار کشورمان که در اشغال کامل محصولات خارجی بود، آزاد شود! مجاهدتی شبانه‌روزی، سخت و بی‌پایان صورت گرفت تا بازارمان رنگ پرچم پرافتخار ایران را به خود بگیرد. امروز باگذشت یک دهه، شاهد شکسته شدن زنجیره محاصره‌ایم؛ از تولید دو برابری محصولات باکیفیت ایرانی در قالب صدها تولیدکننده تا محتوای ایرانی اسلامی که حالا جای خود را در بازار باز کرده است.

پیام حضرتعالی که در بخشی از آن مرقوم فرموده‌اید صنعت نوشت افزار کشور، افتخارآفرین شده و از آن خرسندید، جانی تازه در وجودمان دمید تا همچنان سرتا پا شوق و با همت و اراده پولادین مسیر را ادامه دهیم. نیک می‌دانیم در ابتدای مسیر هستیم و راهی طولانی در پیش داریم. عهد بسته‌ایم تا آخرین لحظه در مسئولیت تاریخی و مقدسی که بر دوشمان محول کردید، سربازی کنیم. برای نقشه راه آینده‌مان قدم‌های سه‌گانه‌ای تعریف کرده‌ایم:

اول؛ در دهه پیش رو مسیر بومی‌سازی صنعت نوشت‌افزار را تا مرز خودکفایی کامل و دسترسی آسان همه خانواده‌های ایرانی به سبد نوشت‌افزار باکیفیتِ تولید داخل و دارای محتوای ایرانی اسلامی پیش ببریم. همچنین قدم‌هایمان را فراتر از مرزها گذاشته، قطب تولید نوشت‌افزار منطقه شده و پرچم نوشت‌افزار ایرانی را در سطح بین‌المللی به اهتزاز در بیاوریم و این‌بار در سطح جهانی مایه افتخار ایران و ایرانیان باشیم.

دوم؛ در شرایط امروز که جنگ تمام عیار اراده‌ها در حال وقوع است و دشمن با تمام توان خود به صحنه آمده تا با فشار اقتصادی و عملیات رسانه‌ای به گمان خود، کار را بر این ملت و انقلابش سخت کند، نیاز است تا جوانان انقلابی و غیرتمند در عرصه اقتصاد و تولید وارد میدان شده و نقش‌آفرینی داشته باشند. پیام حضرتعالی به مناسبت 10 سالگی جریان نوشت‌افزار و همچنین بیانات حضرتعالی در دیدار با هیئت دولت (07/06/1397) و همچنین فعالان نوشت‌افزار ایران اسلامی را مصداق جهاد تبیین می‌دانیم و با تمام وجود این جهاد را ادامه می‌دهیم تا الگویی باشیم مثال‌زدنی.

با ابزار هنر و رسانه به جوانان این مرز و بوم نشان دهیم می‌توانند همچون سال‌های دفاع مقدس به نبرد با موانع اقتصاد و تولید بروند و با ورود به عرصه تولید و حمایت از رزمندگان اقتصادی «نهضت مردمی تولید» را آغاز کرده و با حل یک به یک مسائل، مقدمات جهش اقتصادی کشور را فراهم آورند. نیک می‌دانیم این همان نقشی است که باید حلقه‌های میانی در میانه میدان ایفا کنند.

سوم؛ در دنیای امروز، الگوهای رسانه‌ای با ورود به همه عرصه‌های سبک زندگی، تمامی اعتقادات، باورها و روح و روان خانواده‌ها بالأخص کودک و نوجوان را تسخیر نموده‌اند. این موضوع در کشور ما نیز مورد غفلت واقع شده است؛ به طوری که هر 10 شخصیت محبوب کودک و نوجوان ایرانی، غیر ایرانی است! حرکت این چند سال نشان داد که می‌توان در این نبرد نابرابر مقاومت کرد و به موفقیت رسید. ما با همه وجودمان اهتمام داریم تا مسیر پیشرفت صنایع فرهنگی کشورمان با اولویت زنجیره محصولات شخصیت محور (با گردش مالی 500 هزار میلیارد ریالی در کشور و در برگیری بیش از 30 صنعت تولیدی و خدماتی) از پویانمایی و بازی؛ تا پوشاک، اسباب بازی و شهرهای بازی آغاز شود و به زودی شاهد این باشیم پهلوانان و قهرمانانی از جنس خودمان در خانه های این سرزمین و در کنار فرزندان ایران اسلامی و انقلابی جای گیرند.

حضرت آقا! از شما که در این سالها حامی این جریان و سایر حرکت‌های جوانان کشورمان همچون هسته‌ای، سلول بنیادی، موشکی، نانو، واکسن و... بوده‌اید، با تمام وجود ممنون و قدردانیم؛ و همچنین سپاسگزار حمایت‌ها و پشتیبانی‌های مردم عزیزمان از فرزندان خود که در جبهه تولید در حال نبردند، هستیم. امید است تا سیاستگذاران فرهنگی و کارگزاران اجرایی کشور نیز نقش تاریخی خود را در این عرصه ایفا نموده و با حمایت، پشتیبانی و مانع‌زدایی در مسیر سربازی فرهنگیِ فعالین این صنعت، خود را در این حرکت جهادی مبارک سهیم نمایند. ان‌شاءالله.

بر همان عهد که بستیم برآنیم هنوز

فعالین نوشت افزار ایرانی