سه‌شنبه 10 شهریور 1405

نایب رئیس فدراسیون جهانی تکواندو درگذشت

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
نایب رئیس فدراسیون جهانی تکواندو درگذشت

نایب رئیس آفریقایی فدراسیون جهانی تکواندو که به دلیل حمله قلبی در بیمارستان بستری شده بود، درگذشت.

نایب رئیس آفریقایی فدراسیون جهانی تکواندو که به دلیل حمله قلبی در بیمارستان بستری شده بود، درگذشت.

به گزارش خبرنگار مهر، ژنرال «احمدفولی» رئیس اتحادیه تکواندو آفریقا و نایب رئیس فدراسیون جهانی که اوایل مردادماه به دلیل سکته قلبی در بیمارستانی «الازل» شهر «غردقه» (هورگادا) ی مصر بستری شده، در پی وخامت حالش، دار فانی را وداع گفت.

رئیس فدراسیون جهانی تکواندو در پیام تسلیتی که روی سایت رسمی WT منتشر شده از «فولی» به عنوان مردی بزرگ یاد کرد و نوشت: تکواندو جهان امروز یک مرد بزرگ را از دست داد. از سال 2001 که او به عضویت شورای اجرایی فدراسیون جهانی درآمد و خصوصا از سال 2004 که من او را به عنوان نایب رئیس منصوب کردم، ژنرال فوولی زندگی خود را وقف ارتقا ورزش رزمی و ورزش محبوب ما کرد تا اینکه به آنچه امروز هستیم، یکی از بهترین فدراسیون‌های ورزشی بین المللی المپیک و پارالمپیک در جهان، رسیدیم.

«فولی» 70 ساله از سال 2001 رئیس فدراسیون تکواندو مصر شد و همان سال به عضویت شورای اجرایی WT انتخاب و سال 2004 نیز رئیس اتحادیه آفریقا شد. تکواندو آفریقا در زمان مسئولیت او به اوج رسید، کسب 5 مدال از بازی‌های المپیک و موفقیت در رقابتهای جهانی گواه این مدعاست.. تکواندو اکنون یکی از محبوب ترین ورزش‌ها در آفریقا است.