سه‌شنبه 6 مرداد 1405

نباید از انتخابات مجدد هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها ترسید

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
نباید از انتخابات مجدد هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها ترسید

حبیب‌الله عاملی مقدم نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس درباره برگزاری انتخابات هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: فصل‌الخطاب ما قانون است و قطعا مباحثی که وزارت کشور در این خصوص اعلام کرده است، نشان می‌دهد که اقدام غیرقانونی در انتخابات هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها صورت گرفته است و اگر تخلفی ثبت شده باشد، باید مجددا انتخابات برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه نباید از انتخابات مجدد هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها ترسید، گفت: در شأن شورای عالی استان‌ها و مردم کشورمان نیست که بزرگترین نهاد شورای کشور برخلاف قانون عمل کند و ما باید در راستای تقویت این شورا عمل کنیم نه تضعیف آن.

عاملی گفت: اگر وزارت کشور و هیأت‌های نظارت تشخیص دادند که تخلفی صورت گرفته است، این انتخابات مجددا برگزار شود.

عضو شورای عالی استان‌ها یادآور شد: در انتخابات هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها، نمایندگان استان خوزستان به صورت رسمی دعوت نشده بودند و حضور نداشتند و این یک تخلف محسوب می‌شود و درخواست ما این است که هیأت رئیسه سابق به نظر اعضای شورای عالی استان‌ها احترام قائل شوند و مجددا انتخابات هیأت رئیسه را برگزار کنند.

انتهای پیام /

انتخابات استان‌ها وزارت کشور استان خوزستان