چهارشنبه 23 مهر 1404

نتانیاهو جلسه دادگاه را ترک کرد / ماجرای بسته ای که به دست بی بی رسید

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
نتانیاهو جلسه دادگاه را ترک کرد / ماجرای بسته ای که به دست بی بی رسید

منابع خبری گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بالاخره بعد از یک ماه در دادگاه حاضر شد اما بسته ای از طرف یکی از معاونانش دریافت و دادگاه را ترک کرد.

به نقل از آناتولی، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی صبح امروز در دادگاه مرکزی تل آویو حاضر شد تا به اتهامات فساد مطرح شده علیه خود پاسخ دهد.

طبق این گزارش، جلسه محاکمه نتانیاهو در ماه گذشته چندین بار به مناسبت اعیاد یهودی و همچنین سفرش به نیویورک به تعویق افتاده بود.

تعدادی از وزرا و اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در دادگاه حاضر شده بودند تا از نتانیاهو دفاع کنند.

طولی نکشید که نتانیاهو بسته‌ای از معاونانش دریافت و دادگاه را ترک کرد. ولی در جلسات قبلی دادگاه نیز به بهانه دریافت پیام از معاونان و یا دستیارانش دادگاه را ترک کرده بود.

منابع خبری گزارش دادند که همزمان با برگزاری دادگاه اعتراضاتی در سرزمین های اشغالی برگزار شده است.

از سوی دیگر، یاریو لوین، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی که از حزب لیکود است از نتانیاهو دفاع کرد و گفت که این دادگاه اصلا نباید برگزار می‌شد و برگزاری آن در تضاد با عدالت و منافع اسرائیل است.

وی همچنین از قانون پیشنهادی که اجازه لغو جلسات دادگاه نتانیاهو را می‌دهد، حمایت کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با سه پرونده مجزا به اتهامات رشوه، تقلب و سوءاستفاده از اعتماد عمومی روبه‌رو است.

نتانیاهو متهم است که بیش از 200 هزار دلار هدیه از تاجران دریافت کرده و امتیازاتی به ارزش صدها میلیون دلار به یک شرکت مخابراتی داده است تا در رسانه‌ها مورد حمایت قرار گیرد.

نمایندگان دادستان دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو پیش تر (خرداد ماه) بازجویی از نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل ارتکاب فساد مالی در جایگاه متهم را آغاز کرده بودند.

نتانیاهو که به رشوه‌خواری، کلاهبرداری و خیانت در امانت متهم است، ملزم به پاسخگویی به تناقضات آشکار بین اظهاراتش در بازجویی‌های گذشته و با آنچه سایر شاهدان در دادگاه گفته‌اند، خواهد بود.

تحقیقات اصلی از نتانیاهو حدود پنج ماه به طول انجامید و انتظار می‌رود بازجویی از وی تا سال 2026، یعنی یک سال دیگر ادامه یابد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.