نتیجه خدمات کمیته امداد کاملا محسوس است / آماده همکاری و حمایت های حقوقی از نیازمندان هستیم
جمادی با بیان اینکه نتیجه خدمات کمیته امداد به قشر ضعیف جامعه محسوس است، گفت: این خدمات در پیشگیری از جرم اهمیت بالایی دارند که شاید اگر این خدمات نبود باید شاهد دو برابر شدن جرایم می بودیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس، علی جمادی، رئیس کل دادگستری استان بوشهر پیش در نشست با مدیر کل و رئیس اداره حقوقی و املاک کمیته امداد استان بوشهر اظهار داشت: نتیجه خدمات کمیته امداد در یاری رساندن به نیازمندان استان کاملا محسوس است و دستگاه قضایی استان آماده هرگونه همکاری حقوقی با کمیته امداد به منظور توانمندی بیشتر این مددجویان است.
جمادی در ادامه ضمن قدردانی از خدمات کمیته امداد در یاری رساندن به نیازمندان ادامه افزود: اگر خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) به نیازمندان نباشد باید شاهد دو برابر شدن جرائم باشیم چراکه در روایات داریم که فقر می تواند منشاء بسیاری از جرائم و آسیب ها باشد.
وی با بیان اینکه در بسیاری از موارد ارتکاب جرم به دلیل نبود اشتغال و عدم توانایی افراد برای امرار معاش است گفت: نتیجه خدمات و فعالیت های اشتغالزایی کمیته امداد در پیشگیری از جرم اهمیت بالایی دارد و از این رو باید از امدادگران این نهاد مردمی قدردانی کرد.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر با اشاره به اینکه یکی از سیاست کلان کشوری، حمایت و توانمندی سازی قشر ضعیف تحت پوشش نهاد های حمایتی است، خاطر نشان کرد؛ دستگاه قضایی استان نیز آماده هرگونه همکاری حقوقی از جمله ارایه مشاورههای حقوقی رایگان، معاضدت قضایی، مجازت های جایگزین حبس، معافیت از هزینه های دادرسی و ارائه هر گونه خدمات عام المنفعه و خیر خواهانه به خانوادهها تحت حمایت کمیته امداد است.
محمد رضا میری، مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر در این نشست نیز به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت و خدمات یکسال گذشته تا حال به جامعه هدف این نهاد پرداخت و اظهار داشت: در اغلب سر فصل های کاری و خدمتی به قشر محروم و نیازمند، رتبه های برتر کشوری را کسب کردیم.
میری با بیان اینکه بیش از 45 هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر 90 هزار نفر در استان تحت پوشش کمیته امداد می باشند گفت: این آمار 7 درصد کل جمعیت استان را تشکیل می دهد.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر در ادامه یکی از راهکارهای کمکی این نهاد در بحث کمک به تشکیلات قضایی استان را که نیز جنبه پیش گیرانه دارد، توانمند سازی مددجویان تحت حمایت عنوان کرد و اظهار داشت: امروزه ثابت شده است که مددجویان کمیته امداد کمترین پرونده قضایی را به عنوان متهم و یا مجرم در دادگاها دارند.
میری در ادامه با تاکید بر اینکه ارائه خدمات حقوقی یکی از خدمات تاثیرگذار در توانمندسازی مددجویان است، بیان داشت: نگاه خیرخواهانه و دغدغه مندانه دستگاه قضایی و کانون وکلا و پذیرش مطالبات حقوقی، ظرفیت این نهاد را در محرومیت زدایی خانواده های نیازمند افزایش می دهد.
وی در پایان ضمن تشکر و قدردانی از حمایت های خوب دستگاه قضایی و کانون وکلا خاطر نشان کرد: کمیته امداد استان همانند گذشته نیازمند حمایت و آماده همکاری و تفاهم نامه در زمینه های حمایت های حقوقی و قضایی از مددجویان در چهار چوب قانون است تا از این طریق بتوان نیازمندان بیشتری را در سطح استان در زمینه مسائل حقوقی یاری رساند.
انتهای پیام /