شنبه 28 تیر 1404

نجات مسافر مشهدی از سقوط در آبشار دوزین

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
نجات مسافر مشهدی از سقوط در آبشار دوزین

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: یک جوان 17 ساله مشهدی پس از سقوط از ارتفاع 10 متری در آبشار دوزین، توسط تیم‌های هلال‌احمر گالیکش نجات یافت.

به گزارش مشرق، قاسم غریب‌آبادی، اظهار کرد: عصر جمعه گزارشی مبنی بر سقوط یک مسافر در مسیر آبشار سرچشمه، واقع در روستای چمانی وسط از توابع شهر دوزین، از طریق اورژانس به هلال‌احمر اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات سه‌راهی گالیکش، با به‌کارگیری یک دستگاه خودروی نجات، به محل حادثه اعزام شد.

غریب‌آبادی گفت: مصدوم جوانی 17 ساله و اهل مشهد بود که پس از سقوط از ارتفاع، از چند ناحیه آسیب دیده بود و نجاتگران هلال‌احمر با ایجاد کارگاه‌های فنی مصدوم را به پایین منتقل و سپس به عوامل اورژانس تحویل داده شد.

مدیرعامل هلال‌احمر گلستان از مسافرین خواست هنگام حضور در تفرجگاه‌ها، به‌ویژه در مناطق ناشناخته، نکات ایمنی را رعایت کرده و از نزدیک شدن به مناطق پرخطر خودداری کنند.

نجات مسافر مشهدی از سقوط در آبشار دوزین 2