پنج‌شنبه 1 مرداد 1405

نجات یک اعدامی در خوزستان بعد از 10 سال

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع

رئیس دادگستری شهرستان شوشتر در استان خوزستان گفت: جوان محکوم به قصاص پس از 10 سال با جلب رضایت اولیاء دم، مورد عفو و بخشش قرار گرفت و از چوبه دار رهایی یافت.

به گزارش ایلنا، مصطفی آباد با اعلام این خبر گفت: سال 89 جوانی در شوشتر بدلیل تعصبات غلط و باورهای نادرست در درگیری خانوادگی، یک نفر از اعضاء خانواده خود را به قتل می رساند و پس از طی مراحل قضایی محکوم به قصاص نفس می شود.

وی افزود: در مدت 10 سال از وقوع قتل، بزرگان و ریش سفیدان زیادی جهت جلب رضایت اولیاء دم واسطه شدند ولی نتیجه ای حاصل نشد و خانواده مقتول بر اجرای حکم قصاص پافشاری می کردند.

آباد در ادامه اظهار داشت: پرونده این جوان به منظور ایجاد صلح و سازش و جلب رضایت اولیاء دم به شورای حل اختلاف شوشتر ارجاع شد و بلافاصله رئیس و اعضاء شورای حل اختلاف این شهرستان بعد از بررسی همه جوانب موضوع از جمله تفاوت فرهنگ و رسوم اجتماعی بین دو خانواده و با در نظر گرفتن تمامی راههای مؤثر، تکنیک‌ها و تجارب خود، مذاکرات و رایزنی‌های خود را شروع کردند.

رئیس دادگستری شوشتر با تقدیر از زحمات و تلاش‌های فراوان رئیس و اعضاء شورای حل اختلاف این شهرستان در جلب رضایت خانواده مقتول، عنوان کرد: رئیس و اعضاء شورای حل اختلاف شوشتر با اقدام جهادی و خالصانه خود توانستند در شرایط حساس ناشی از شیوع بیماری ویروس کووید 19 (کرونا)، پس از رایزنی‌ها و مذاکرات فراوان با خانواده اولیاء دم، در جلسه ای با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، بزرگان، ریش سفیدان و مصلحین، خانواده مقتول با صرف نظر از قصاص قاتل فرزند خود، این جوان را مورد عفو و بخشش قرار دادند و قاتل پس از 10 سال که به انتظار اجرای حکم قصاص خود بود از چوبه دار رهایی یافت.

لینک کوتاه: asriran.com/0033NX