پنج‌شنبه 9 مرداد 1404

نخستین گروه خادمان افتخاری حج و زیارت وارد عراق شدند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
نخستین گروه خادمان افتخاری حج و زیارت وارد عراق شدند

نخسین گروه خدام سازمان حج صبح امروز وارد عراق شدند و تا 2 روز پس از اربعین پایگاه‌های خدمت رسانی فعال خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ با تقسیم کار ستاد مرکزی اربعین حسینی، سازمان حج وزیارت در هفته‌های اخیر ثبت نام زائران در سامانه سماح و بیمه عزاداران حسینی را آغاز کرده است و تاکنون 1میلیون و 400هزار نفر از هموطنان برای سفر اربعین نام نویسی کرده‌اند.

مجموعا 1100 نفر از خادمان افتخاری توسط سازمان حج برای خدمت رسانی در واحد امداد، راهنمایان زائر و امور گمشدگان ساماندهی شدند و اولین گروه "خدام ایرانی" صبح امروز چهارشنبه 8مرداد وارد عراق شدند و تا روز 11مرداد همه عوامل سازمان حج در ایستگاه‌های مشخص شده مستقر می‌گردند.

این خُدام افتخاری پس از انتشار فراخوان سازمان حج و زیارت، از میان 2700نفر نیروی کارگزار انتخاب شده‌اند و قرار است تا 2روز پس از اربعین حسینی نیز خدمات لازم را ارائه دهند.

میانگین سنی خادمان در ایام اربعین حسینی 1404 حدود 53سال می‌باشد که 950نفر در عراق و 150نفر در پایانه‌های مرزی استقرار می‌یابند تا در 80ایستگاه واحد راهنمایی، خدمت رسانی کنند؛ همچنین تمامی نیرو‌های افتخاری واحد راهنمایی امور گمشدگان از نرم افزار کاربردی "همیاراربعین" استفاده خواهند کرد.