پنج‌شنبه 30 مرداد 1404

نخست وزیر ایتالیا زمان بازگشت باشگاه‌های سری‌آ به تمرینات را اعلام کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نخست وزیر ایتالیا زمان بازگشت باشگاه‌های سری‌آ به تمرینات را اعلام کرد

تهران - ایرنا - براساس اعلام نخست وزیر ایتالیا با اتخاذ تدابیر جدید در راستای تسهیل مقررات قرنطینه در این کشور، باشگاه‌های سری‌آ می‌توانند از 18 ماه مه (29 اردیبهشت‌ماه) به تمرینات بازگردند.

«جوزپه کونته» با اعلام این موضوع گفت که تسهیل مقررات مربوط به قرنطینه که بدنبال شیوع ویروس کرونا در این کشور وضع شده است، از چهارم ماه مه وارد فاز دوم خود می‌شود.

این اقدامات تسهیلی در برگیرنده مقرراتی است که به باشگاه‌های فوتبال ایتالیا این اجازه را می‌دهد تا تمرینات خود را از 18 مه از سر بگیرند.

کونته در این خصوص گفت: من عاشق فوتبال هستم و زندگی کردن بدون سری‌آ عجیب و غریب به نظر می‌آید اما این کار الزامی بود؛ حالا تمرینات را از سر می‌گیریم و سپس خواهیم دید که می‌توان رقابت‌ها را از سر گرفت.

این موضوع در حالی مطرح شده است که ایتالیا تا روز گذشته (یکشنبه) 260 تلفات ناشی از کووید -19 به ثبت رسانده است که از 14 مارس تاکنون پایین میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری در ایتالیا محسوب می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*