سه‌شنبه 5 فروردین 1404

نرخ سوخت شرکت‌های هواپیمایی خارجی آزاد حساب می شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
نرخ سوخت شرکت‌های هواپیمایی خارجی آزاد حساب می شود

همزمان با افزایش 30درصدی نرخ خرید سوخت هواپیما‌ها، این نرخ برای شرکت‌های هواپیمایی خارجی آزاد حساب می‌شود.

همزمان با افزایش قیمت سوخت ناوگان حمل‌ونقل هوایی بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی برای دریافت سوخت در هر لیتر باید 14هزار و300 تومان پرداخت کرد. این در حالیست که پیش از این برای هر لیتر باید تنها 600 تومان پرداخت می‌کردند.

در همین راستا کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گفته است: مطابق تبصره سه قانون بودجه سال 1404 مجلس شورای اسلامی دولت و وزارت نفت را مکلف کرده که نرخ سوخت هوایی به ناوگان حمل و نقل هوایی را حداقل به میزان 30 درصد قیمت خرید از پالایشگاه افزایش دهد.

وی ادامه داد: از ابتدای سال 1404 و 30 درصد نرخ خرید از پالایشگاه فروردین ماه 11 هزار تومان به ازای هر لیتر بود که با احتساب مالیات در فروردین ماه 14040 در قانون بودجه هر لیتر 14هزارو300 تومان است و این نرخ به ناوگان هوایی داخلی این نرخ را عرضه میکنیم و به ناوگان هوایی خارج هم به قیمت آزاد و بین المللی سوخت عرضه می شود.