پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

نسبت اصلاح ساختار بودجه با منابع حبابی درآمدی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
نسبت اصلاح ساختار بودجه با منابع حبابی درآمدی

احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با یادآوری تأکید رهبر معظم انقلاب بر اصلاح ساختار بودجه و گلایه ایشان نسبت به تأخیر در این موضوع گفت: در بحث اصلاح ساختار بودجه باید حباب‌های بودجه‌ای که در حوزه منابع درآمدی است باید اصلاح شود و منابع درآمدی پایدار جایگزین منابع حبابی درآمدی در بودجه شوند و هزینه‌ها نیز کاهش پیدا کند تا ما بتوانیم کسری بودجه را اصلاح کنیم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: ما در مجلس آمادگی داریم تا نهایت همکاری را در تصویب لوایح دولت داشته باشیم تا موانع یا خلاءهای قانونی بر سر راه رفع مشکلات مردم هرچه سریع‌تر برداشته شود.

ارکانی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اشاره‌ای به تاخیر در تدوین لایحه برنامه هفتم توسعه داشتند که ما نیز سال گذشته تذکراتی را مکرر در این باره به دولت داده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب چراغ راه دو سال آینده مجلس است، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بر بحث ارائه لوایح و تصویب آنها اشاره داشتند و لازم است که دولت در مسائلی که مربوط به مشکلات مردم است، سریعاً به مجلس لایحه بدهد و این طور نباشد که ما به دلیل تعلل در ارائه لایحه ناچار به ارائه طرح در مجلس شویم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: در بحث اصلاح ساختار بودجه باید به سمتی حرکت کنیم که توزیع اعتبارات در کشور به عدالت و بر اساس شاخص‌های دقیق باشد و سرانه عمرانی در سراسر کشور و برای همه ایرانیان به صورت مساوی تقسیم شود.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اصلاح بودجه

مجلس شورای اسلامی

احسان ارکانی عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس درآمد هزینه این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
نسبت اصلاح ساختار بودجه با منابع حبابی درآمدی 2
نسبت اصلاح ساختار بودجه با منابع حبابی درآمدی 3