نشست زمین
نشست زمین
رئیس جمهور گفت: استفاده از ابزارهایی که برای رفاه بشر ساخته شدهاند، به عنوان ابزار ترور اوج جنایتپیشگی است.
شرایط بحرانی منابع آب زیرزمینی تهران و فرونشست در پایتخت از جمله موضوعات مطرح شده در نخستین نشست خبری رییس جمهور با اصحاب رسانه بود اما سوال اینجاست که راهکار پایان این بحران چیست؟
مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم روز گذشته در نخستین نشست خبری خود اعلام کرد که برای رفع تحریمها و FAFT به مجمع تشخیص نامه مینویسد. او همچنین در این نشست که با حضور بیش از 300خبرنگار داخلی و خارجی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، در پاسخ به خبرنگار «دنیای اقتصاد» در مورد سرنوشت FATF گفت: در رابطه با رفع تحریمها ما چارهای نداریم جز اینکه بحث FATF را حل کنیم. نامهای هم...
اولین نشست خبری رئیس جمهوری بالاخره امروز برگزار شد و رئیس جمهوری پاسخگوی سوالات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی - اجتماعی خبرنگاران بود.
زاکانی گفت: بنده 2 نقطه شهر تهران را یکی شمال غرب و دیگری مرقد حضرت امام (ره) را به عنوان محلی برای انتقال پایتخت در دولت شهید رئیسی در هیات دولت پیشنهاد دادم تا تجمیع ادارات و وزارتخانههای دولتی در آن مکانها شکل بگیرد.
از سال 91 مسائل مربوط به پایتخت کشور بحث و حاشیههای فراوانی را برانگیخته است. پایتختی که مسائلش روزافزون شده و بر سطح زندگی مردم آن نیز تاثیرات فراوان و ناپسندی را گذاشته است.
تهران به دلیل جمعیت بالا و تمرکز بسیاری از فعالیتهای اقتصادی، اداری و سیاسی، فشار زیادی بر منابع طبیعی خود وارد میکند.
اخیرا رئیسجمهور اعلام کرد که به دلیل مشکلات جدی کمآبی، ممکن است کشور مجبور به انتقال پایتخت شویم این اظهارنظر، توجه بسیاری را به خود جلب کرد.
پزشکیان در سخنانی مساله انتقال پایتخت را دوباره از بایگانی خارج کرد. مکانهای خاصی به عنوان محل پایتخت جدید بهطور رسمی تایید نشده، ولی جاهایی مانند پیرامون شهر گلپایگان کنونی به عنوان کاندیدای ساخت پایتخت جدید مطرح شده است. مهدی زارع؛ استاد زلزله شناسی در اعتماد نوشت: اندونزی پایتخت را منتقل کرد، ما چه کنیم؟ جابه جایی پایتخت و انتقال مرکزیت سیاسی، اداری و اقتصادی کشور به نقطهای...
پزشکیان در سخنانی مساله انتقال پایتخت را دوباره از بایگانی خارج کرد. مکانهای خاصی به عنوان محل پایتخت جدید بهطور رسمی تایید نشده، ولی جاهایی مانند پیرامون شهر گلپایگان کنونی به عنوان کاندیدای ساخت پایتخت جدید مطرح شده است.
اقتصادنیوز: جابهجایی پایتخت و انتقال مرکزیت سیاسی، اداری و اقتصادی کشور به نقطهای دیگر در چهار دهه اخیر بارها توسط دولتهای مختلف مطرح شده است. اولینبار در نیمه دهه 1360 بحث جابهجایی پایتخت در دولت وقت مطرح شد اما شرایط آن زمان و درگیری کشور با عراق در جنگ 8 ساله باعث شد که اولویت موضوع از دستور کار دولت خارج شود.
جابهجایی پایتخت و انتقال مرکزیت سیاسی، اداری و اقتصادی کشور به نقطهای دیگر در چهار دهه اخیر بارها توسط دولتهای مختلف مطرح شده است. اولینبار در نیمه دهه 1360 بحث جابهجایی پایتخت در دولت وقت مطرح شد اما شرایط آن زمان و درگیری کشور با عراق در جنگ 8 ساله باعث شد که اولویت موضوع از دستور کار دولت خارج شود.
مسعود پزشکیان رئیسجمهوری، روز گذشته در بازدید از فعالیتهای زیربنایی و زیرساختی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) به مشکلات پایتخت اشاره کرد و گفت:«تهران به عنوان پایتخت کشور با مشکلاتی دست به گریبان است که هیچ راهحلی جز انتقال مرکزیت نداریم؛ کمبود آب، نشست زمین، آلودگی هوا و امثال آن با تداوم سیاستها و اقداماتی که تا به حال اتخاذ و اجرا شدهاند، فقط تشدید شده و راهحل اساسی جابهجایی...
غلامحسین کرباسچی، شهردار پیشین تهران در واکنش به اظهارنظر پزشکیان میگوید: «آقای رئیسجمهور گفتهاند: نمیشود به مردم بگوئیم بروید و خودمان اینجا بنشینیم، باید اول خودمان برویم! من عرض میکنم: کجا میخواهید بروید؟! اگر آقای پزشکیان در دولت خود قصد دارند مسائل را خارج از مباحث سیاسی و احساسی مورد رسیدگی قرار دهند و بر کار کارشناسی تاکید دارند، باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند که...
رئیسجمهور در بازدید از قرارگاه خاتمالانبیاء تاکید کرد: «تهران بهعنوان پایتخت کشور با مشکلاتی دست به گریبان است که غیر قابل حل است. هر کاری کنیم بیخود داریم وقت تلف میکنیم. پس چارهای نداریم جز اینکه مرکزیت اقتصادی و سیاسی کشور را به جنوب و نزدیک دریا منتقل کنیم.» اما غلامحسین کرباسچی ایده تغییر پایتخت را غیرممکن میداند و در عین حال با اشاره به حضور بیمورد برخی وزارتخانهها و ارگانها...