نصب سردیس پدر ورزشهای نوین ایران در منطقه 7
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی علیپور با بیان این مطلب افزود: در راستای اجرای پروژههای توسعه و هویت محله ای، این منطقه اقدام به طراحی و اجرای سردیس استاد میرمهدی ورزنده در خیابان ورزنده کرد. وی تصریح کرد: تندیسها و نمادهای نصب شده در میدانها و معابر اصلی یک شهر میتواند بیانگر بخشی از فرهنگ، نماد و یا ویژگیهای آن باشد، یکی از اجزای مهم و با ارزش در شهر که نگاه هر...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی علیپور با بیان این مطلب افزود: در راستای اجرای پروژههای توسعه و هویت محله ای، این منطقه اقدام به طراحی و اجرای سردیس استاد میرمهدی ورزنده در خیابان ورزنده کرد.
وی تصریح کرد: تندیسها و نمادهای نصب شده در میدانها و معابر اصلی یک شهر میتواند بیانگر بخشی از فرهنگ، نماد و یا ویژگیهای آن باشد، یکی از اجزای مهم و با ارزش در شهر که نگاه هر شهروندی را به خود جلب میکند، نصب تندیسها و سردیسها هستند که به شهر هویت بخشیده و در صورت هماهنگی اجزای هر شهر با ارزشهای فرهنگی، اجتماعی و روانی شهروندان، حس قوی از مکان ایجاد میکند.
معاون شهردار منطقه هفت ضمن اشاره به طراحی و اجرای این تندیس در اداره زیباسازی این منطقه، یادآور شد: امروزه در دنیا، نصب انواع تندیسهایی که از شخصیتهای تاریخی اثرگذار و بزرگان هر منطقه، طراحی و در میادین با چشم اندازهای مهم شهری نصب میشود، از آن رو که موجب شکل گیری نوعی هویت ملی و فرهنگی شده و حتی میتواند نوعی الگوپذیری مثبت درجامعه را رواج دهد، از اهمیت خاصی برخوردار است.
گفتنی است میرمهدی ورزنده نخستین سرپرست تیم ملی فوتبال ایران بود. تیم ملی فوتبال ایران به سرپرستی وی در سال 1305 برای انجام چند بازی راهی آذربایجان شد.
استاد میر مهدی ورزنده را به عنوان پدر ورزش مدرن میدانند و درس تربیت بدنی ایران در مدارس، در سال 1306 به همت وی در مجلس به تصویب رسید. او در سال1361 در گذشت و در شهر استانبول ترکیه به خاک سپرده شد.