نظر کیروش درباره شانس اول آسیا برای صعود از مرحله گروهی جام جهانی
به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی کشورمان در چند روز گذشته در قطر بود تا کمپ تیم ملی در ایام جام جهانی 2022 را زیر نظر قرار دهد.
کی روش در چند روز گذشته میهمان باشگاه الاهلی قطر بود که در این فصل شجاع خلیل زاده و حسین کنعانی زادگان دو مدافع ملی پوش ایرانی را در اختیار دارد.
کارلوس کی روش در نقل قولی کوتاه درباره اینکه کدام تیم ها از میان 6 تیم آسیایی حاضر در جام جهانی 2022 شانس صعود از مرحله گروهی را دارند، گفت: به نظرم ایران و ژاپن محتمل ترین تیم های آسیایی برای عبور از مرحله گروهی جام جهانی هستند.
تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله گروهی جام جهانی 2022 قطر با تیم های ملی آمریکا، انگلیس و ولز رقابت می کند. اولین دیدار شاگردان کی روش در تاریخ 30 آبان مقابل سه شیرها است.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدتیم ملی فوتبال ایران
اخبار چهرهها
کارلوس کیروش جام جهانی 2022 قطر نظر کیروش درباره شانس اول فوتبال آسیا نظر کیروش از شانس ایران در جام جهانی سرمربی ایران کیروش کی روش این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است