نقاشی
نقاشی
با اعلام آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات به سومین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران، پوستر این رویداد نیز با طراحی شاهین علوی و دربرگیری نمادهایی علمی و سینمایی منتشر شد.
پوستر سومین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران با طراحی شاهین علوی و دربرگیری نمادهایی علمی و سینمایی منتشر شد.
رمان «مقدونیه از تهران دور نیست» نوشته نیره پازوکی توسط نشر برج منتشر و راهی بازار نشر شد.
نویسندگان: فرانک گری و مالیسا فروزی شریور
کارگردان سریالهای مذهبی تلویزیون درباره ساخت کارهای عاشورایی و صحنهای از شهادت حضرت علی اصغر (ع) گفت که بعدها به تابلوی نقاشی "فرشچیان" تبدیل شد.
کارگردان سریالهای مذهبی تلویزیون درباره ساخت کارهای عاشورایی و صحنهای از شهادت حضرت علی اصغر (ع) گفت که بعدها به تابلوی نقاشی "فرشچیان" تبدیل شد.
یک کارشناس ایمنی با تاکید بر تاثیر آموزش ایمنی از طریق قصه خوانی و بازی با کودکان گفت: متاسفانه کتاب های در حوزه ایمنی کودک اندک است و باید تلاش بیشتری در این خصوص انجام شود.
علمهای تاریخی دستجات تبریز، مهمترین عنصر بصری در عزاداریهای بازار این شهر است که با وجود غنای مفهومی، جلوه زیبا و دیرینگی قدمت، کمتر مورد توجه قرار گرفتهاست.
ساعت به وقت زمزمه های زیارت ناحیه است و به قول جناب حافظ: نماز شام غریبان چو گریه آغازم...
مدرس دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) پژوهش در حوزه آسیبشناسی واقعه کربلا را ضروری دانست و بیان کرد: موضوع تشنگی در واقعه عاشورا حاشیه است که مداحیهای سوزناک و بسیار طویل در این زمینه وجود دارد به گونهای که اصل بحث عاشورا را به حاشیه رانده است، اما موضوع عاشورا تشنگی نیست شهادت، ایثار و آزادگی سیدالشهدا (ع) بهعنوان یک پیشوای پاک و راهبر است.
محاسبات جغرافیایی را اولین بار مرحوم دکتر احمد بیرشک، ریاضیدان برجسته ایرانی، با عنوان گاه شماری ایرانی واقعه کربلا به حساب گاهشماری شمسی درآورد.
هنر ایران زمین 81 سال قبل درست در چنین روزهایی، یکی از نامدارانش را از دست داد. محمد غفاری معروف به کمالالملک که به راستی از مشهورترین و پرنفوذترین شخصیتهای تاریخ هنر معاصر ایران بهشمار میآید.
طراحی تمثال زیبای شهدا در بلوار جمهوری شهر یاسوج مدتی است که توجه خیلی ها را جلب کرده است، نقاشی های چهره ای که باعث می شود با دیدنشان حس خوبی به انسان دست دهد، به سراغ نقاش این چهره ها رفتیم و با وی مضاحبه خواندنی و جذابی داشتیم که می خوانید.
شماره جدید ماهنامه قلک برای کودکان با مطالبی درباره آشنایی با فروشندگی آنلاین و گرفتن وام از بانک منتشر شد و روی پیشخوان مطبوعات آمد.
چهاردهمین حراج تهران در روز بیست و یکم مرداد ماه در حالی به کار خود پایان داد که آثار مذهبی و دفاع مقدس در بین کارهای ارائه شده، حضور قابل توجهی داشتند.