شنبه 1 آذر 1404

نقشه فرار لو رفت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
نقشه فرار لو رفت

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری قاتلان مرد 45 ساله با تیزهوشی کارآگاهان پلیس آگاهی خبر داد.

سرهنگ "محمدتقی سلطانی" در تشریح این خبر بیان داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک مورد نزاع و درگیری 3 نفر در مورخه 24 آبان ماه سال جاری در یکی از روستا‌های بخش کندوان به علت اختلاف ملکی و حقابه، ماموران پاسگاه انتظامی "کندوان" بلافاصله جهت بررسی موضوع در محل حاضر شدند.

سرهنگ سلطانی افزود: در بررسی به عمل آمده توسط ماموران، مشخص شد؛ 2 برادر خانواده با یکی از اهالی روستا به علت اختلاف ملکی و حقابه درگیر و براثر اصابت جسم سخت به پیشانی فرد مقابل، وی دچار مجروحیت شده و فرد مضروب به بیمارستان شهر تبریز منتقل که به کما می‌رود.

این مقام انتظامی تصریح کرد: با توجه به اینکه هر 2 ضارب به وثیقه آزاد شده بودند، لذا فرد مضروب در مورخه 20 آذر ماه در کما فوت کرده و قاتلان که نقشه فرار خود را می‌کشیدند، با توجه به تیزهوشی و تجربیات ماموران پلیس آگاهی شهرستان، هر 2 نفر در داخل شهر شناسایی و در اقدام غافلگیرانه دستگیر و پس از اقدام و تشکیل پرونده قتل، به مقام قضائی معرفی و روانه زندان شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان با بیان اینکه پلیس با قاطعیت تمام با برهم زنندگان نظم و امنیت برخورد خواهد کرد از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مزاحمت، اخلال در نظم عمومی و... مراتب را بلافاصله از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 به پلیس اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی