نقش ممتاز «آیکوپمس» در ترسیم نقشه راه توسعه دریایی کشور
علی فتحی گفت: موقعیت استراتژیک و ژئوپلیتیک ایران در دسترسی به آبهای آزاد و قرارگیری در کریدورهای شرق - غرب و جنوب - شمال، فرصت پیشتازی منطقهای در عرصه صنعت حمل و نقل دریایی فراهم کرده است.
علی فتحی گفت: موقعیت استراتژیک و ژئوپلیتیک ایران در دسترسی به آبهای آزاد و قرارگیری در کریدورهای شرق - غرب و جنوب - شمال، فرصت پیشتازی منطقهای در عرصه صنعت حمل و نقل دریایی فراهم کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، علی فتحی در مراسم آغاز به کار چهاردهمین همایش سواحل، بنادر و سازههای دریایی (ICOPMAS 2022)، با بیان اینکه بهره برداری مناسب، پایدار و متوازن از پتانسیلهای دریایی کشور، مبتنی بر شناخت پدیدهها و مشخصههای اقلیمی و محیطی و تحلیل رفتار و اثر این پدیدهها بر مناطق ساحلی و ساخت و سازهای دریایی است، تاکید کرد: با توجه به نوپا بودن دانش مهندسی و مدیریت سواحل نسبت به سایر رشتههای علمی و تخصصی دیگر، حصول این شناخت از طریق به اشتراک گذاری علوم و یافتههای مجامع علمی جهان و انتقال دانش، تجربیات و دستاوردهای متخصصان ذیربط امکانپذیر خواهد بود که این امر طی برگزاری نشست و گردهماییهای علمی در سطح بین المللی مانند همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی (ICOPMAS) محقق میشود.
عضو هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اهمیت برگزاری همایش آیکوپمس، در ارتقای دانش متخصصان و پژوهشگران داخلیِ حوزه مهندسی و مدیریت سواحل و بنادر و ایجاد فرصت عرضه توانمندیهای آنها در عرصه بین المللی، اظهار داشت: از جمله دستاوردهای این همایش رشد و پرورش جمعی از متخصصان جوان و علاقه مند در حوزه مدیریت و مهندسی سواحل و بنادر و ایجاد مؤسسات علمی، مراکز دانش بنیان در این حوزه است که باعث شده کشور ایران در میان کشورهای منطقه از نقش و جایگاه ممتازی در این بخش برخوردار باشد.
به گفته فتحی، برگزاری مستمر و شایسته این همایش بین المللی در ادوار گذشته، موجب شده تا این همایش در شمار شاخصترین همایشهای جهانی در حوزه مهندسی دریا قرار گیرد.
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی همچنین خاطرنشان کرد: امیدوارم با بهره گیری از توان تخصصی متخصصان ایرانی، نقشه راه رشد و توسعه متوازن و پایدار مناطق ساحلی و دریایی کشور را برای آیندگان به درستی طرح ریزی کنیم.