پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

نمازجمعه این هفته بندرعباس برگزار نمی‌شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نمازجمعه این هفته بندرعباس برگزار نمی‌شود

ستاد برگزاری نمازجمعه بندرعباس اعلام کرد با توجه به وضعیت شیوع ویروس کرونا در بندرعباس و تعهد ستاد برگزاری نماز جمعه به رعایت ضوابط ابلاغی مربوط به سلامت شهروندان نماز جمعه بیست و ششم شهریور ماه برگزار نمی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد برگزاری نمازجمعه بندرعباس با صدور اطلاعیه‌دای از عدم برگزاری نماز جمعه بندرعباس در روز جمعه (بیست و ششم شهریور ماه) خبر داد. متن اطلاعیه ستاد برگزاری نماز جمعه بندرعباس به شرح ذیل است:

مردم مومن و انقلابی بندرعباس

پیرو اطلاعیه و نظر ستاد مقابله با کرونا و تایید نماینده محترم ولی فقیه در استان هرمزگان و اعلام به ضرورت عدم برگزاری نمازجمعه این هفته با توجه به وضعیت شیوع بیماری در بندرعباس و تعهد ستاد برگزاری نمازجمعه به سلامت شهروندان محترم نماز جمعه بیست و ششم شهریور ماه بندرعباس برگزار نمی شود در مورد جمعه‌های بعد متناسب با شرایط و پس از هماهنگی با مراجع ذیربط بهداشتی ستاد مبارزه با بیماری کرونا تصمیم لازم را اتخاذ و از طریق رسانه ها به اطلاع شهروندان محترم بندرعباس خواهد رسید.

انتهای پیام /