پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

نماز جمعه در یک شهر خراسان جنوبی اقامه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نماز جمعه در یک شهر خراسان جنوبی اقامه شد

بیرجند - ایرنا - نماز جمعه امروز 16 آبان ماه در شهر خوسف استان خراسان جنوبی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اقامه شد.

مسوول نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان جنوبی گفت: نماز جمعه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی امروز جمعه (16 آبان) فقط در یک نقطه از 26 پایگاه نماز جمعه این استان اقامه شد.

حجت الاسلام مهدی رحیم‌آبادی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این آیین عبادی سیاسی فقط در شهرستان خوسف برگزار شد.

براساس آخرین وضعیت مخاطره شیوع ویروس کرونا در خراسان جنوبی، 6 شهرستان این استان در شرایط بحرانی قرار دارند و چهار شهرستان هم در وضعیت قرمز هستند.

به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند براساس آخرین وضعیت مخاطره استان خراسان جنوبی و رنگ‌بندی جدید شهرستان‌های استان که پنجشنبه 15 آبان ماه منتشر شد، شهرستان‌های بیرجند، سرایان، طبس، فردوس، قاینات و نهبندان در وضعیت مشکی (بحرانی) هستند.

شهرستان‌های بشرویه، درمیان، سربیشه و زیرکوه در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) و شهرستان خوسف هم در وضعیت نارنجی (پرخطر) قرار دارند و هیچ یک از 11 شهرستان این استان در وضعیت زرد (متوسط خطر) و سفید (کم خطر) نیست.

پیش از این سه شهرستان خراسان جنوبی شامل بیرجند، طبس و قاینات بحرانی بودند که در وضعیت جدید سه شهرستان دیگر اضافه شد.

خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند 11 شهرستان دارد و 26 نقطه این استان محل برگزاری نماز جمعه است.

نماز جمعه از 15 اسفند پارسال تاکنون به دلیل شیوع کرونا در مرکز استان (بیرجند) اقامه نشده است.

*س_برچسب‌ها_س*