نماز جمعه
نماز جمعه
خطیب نماز جمعه تهران گفت: امروز آمریکا گرفتار ناامنی، دوقطبی، کسری بودجه و مشکلات عمیقی است ودولتهای آنها ضعیفتر از قبل بر روی کار میآیند.
در این مطلب به صحبتهای امام جمعه موقت تهران در نماز جمعه امروز میپردازیم.
ثبات قیمت از توقعات مردمی است که همیشه از دولت و نظام حمایت کردند، قیمت اقلام عمومی مثل نان و گوشت و غیره و خودرو باید در حد قابل قبول باشد و بالابردن ارزش پول ملی در راس برنامهریزیها قرار گیرد.
اگر شما سرمایه خود را انباشته و آن را برای سود بیشتر به ارز و سکه تبدیل کنید، این عمل معصیتی همتراز با احتکار است. وقتی سخن از جنایت اقتصادی به میدان میآید، اذهان عمومی متمرکز بر احتکار است. بله این عمل حرام است.
ایسنا نوشت: نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: برادران، خواهران، عزیزان من، اگر شما سرمایه خود را انباشته کردید و آن را برای سود بیشتر به ارز و سکه تبدیل کردید، این عمل معصیتی همتراز با احتکار است. وقتی سخن از جنایت اقتصادی به میدان میآید، اذهان عمومی متمرکز بر احتکار است. بله این عمل حرام است و این اموال باید مصادره به نفع مردم شود،
امجمعه مشهد گفت: برادران، خواهران، عزیزان من، اگر شما سرمایه خود را انباشته کردید و آن را برای سود بیشتر به ارز و سکه تبدیل کردید، این عمل معصیتی همتراز با احتکار است. وقتی سخن از جنایت اقتصادی به میدان میآید، اذهان عمومی متمرکز بر احتکار است. بله این عمل حرام است و این اموال باید مصادره به نفع مردم شود.
امام جمعه مشهد گفت: برادران، خواهران، عزیزان من، اگر شما سرمایه خود را انباشته کردید و آن را برای سود بیشتر به ارز و سکه تبدیل کردید، این عمل معصیتی همتراز با احتکار است.
خطیب نماز جمعه تهران، گفت: ثبات قیمتها توقع مردمی است که در همه جا از دولت و نظام حمایت کردند، تلاش شود اقلام عمومی قیمت قابل قبولی داشته باشند و مسأله ارزش پیدا کردن پول ملی در رأس همه برنامهریزیها قرار گیرد.
امام جمعه موقت تهران گفت: با تمام اعتمادی که به رییسجمهور دارم اما به عنوان یک طلبه دلسوز میگویم؛ خودرو در اختیار دولت است، چرا این موضوع باید باعث آزار مردم شود؟
ایسنا نوشت: امام جمعه موقت تهران گفت: قیمت کالاهای اساسی باید در اندازهای باشد که مردم بتوانند از آنها به راحتی استفاده کنند و مسئله ارزش پیدا کردن پول ملی هم باید در اولویت قرار بگیرد.
امام جمعه موقت تهران گفت: وابستگی اقتصاد به دلار و نفت باید با برنامهریزی، بودجهریزی، تقنین قوانین و اجرای درست دولت قطع شود.
امام جمعه موقت تهران گفت: وابستگی اقتصاد به دلار و نفت باید با برنامهریزی، بودجهریزی، تقنین قوانین و اجرای درست دولت قطع شود.
ما در مسئله حجاب باید نگران دو جنبه افراط و تفریط باشیم، یکی اینکه یک عده رها کنند و بگویند دیگر نمیشود کاری کرد و دست از اقدام و برنامه ریزی بردارند و قبول کنند که این مسابقه با باخت به پایان رسیده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیتالله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در نماز جمعه این هفته (1 اردیبهشت ماه) که در محل دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه تقوا منشأ تمامی برکات است، تمامی نمازگزاران را به تقوای الهی و گریز از غفلت دعوت کرد و درباره شعار سال، گفت: رهبر انقلاب شعار سال را مهار تورم و رشد تولید معرفی کردند. یعنی سال 1402 همه قوا و همه عناصری که به اصل انقلاب...
امام جمعه موقت تهران گفت: وابستگی اقتصاد به دلار و نفت باید با برنامهریزی، بودجهریزی و اجرای درست قوانین آن توسط دولت قطع شود.
امام جمعه موقت تهران گفت: موضوع قیمت خودرو و عدم ثبات قیمت کالاهای اساسی موجب آزار مردم شده است.