ابوترابیفرد: تصمیمات مسئولان علمی باشد / امر به معروف موجب وحدت ملی شود
امام جمعه موقت تهران گفت: عمل صالح مبتنی بر دانش و معرفت است و از پشتوانه علمی برخوردار میباشد. در نظام دینی هیچ تصمیمی نباید بدون پشتوانه علمی اتخاذ شود.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابیفرد امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز جمعه امروز تهران با گرامی داشت یاد و خاطره شهید "جانی بت اوشانا" از شهدای آشوری دفاع مقدس و آیتالله شهید عباسعلی سلیمانی اظهار داشت: کارگران ستون فقرات اقتدار ملی هستند. باید ارتقای معیشت و رفاه جامعه کارگری را فراهم آورد.
وی ادامه داد: باید با مهار تورم و رشد تولید، ایران را در حوزه اقتصادی در جایگاهی که زیبنده آن است قرار داد.
امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در جوار حرم رضوی و در نماز عید فطر عنوان کرد: ممکن است دو نفر در یک مساله سیاسی یا اقتصادی اختلافنظر داشته باشند، اما چرا باید به دعوا و جدال بیانجامد و در جامعه دوقطبی به وجود بیاید؟ در برخی مسائل باید چشمپوشی کرد و گذشت داشت.
وی اضافه کرد: رهبری فرمودند که دشمن با اتحاد و یکپارچگی ملت ایران مخالف است و میخواهد مردم با یکدیگر دعوا کنند.
حجتالاسلام ابوترابیفرد بیان داشت: نباید سختدل بود و باید نیکو درباره یکدیگر سخن گفت. مالک اشتر آنگاه که به او اهانتی شد، نه تنها گذشت کرد، بلکه به مسجد رفت و دعا کرد که خدا نیز از او بگذرد. باید از تمامی ظرفیتها برای تقویت وحدت ملی بهره برد. باید از خطاها و اشتباهات گذشت.
وی اظهار داشت: وحدت بین قوای سهگانه راه را برای وحدت بین قوا با مردم هموار میکند. از این رو وحدت بین قوای سهگانه و مسئولان ضروری است.
امام جمعه موقت تهران گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید زمینه وحدت ملی و نه اختلاف را هموار کند. اگر دغدغه حجاب داریم باید براساس آموزههای اسلامی و با روش درست، تلاش کنیم؛ این راهی است که مسیر اقتدار جمهوری اسلامی ایران را هموار میکند.
تصمیمات مسئولان علمی باشد
حجتالاسلام ابوترابیفرد همچنین در خطبه نخست نماز جمعه امروز تهران با اشاره به نامه امام علی (ع) به مالک اشتر بیان داشت: تاریخ سیاسی ملل، حکایت از نظامهای سیاسی دادگر و بیدادگر دارد. حافظه تاریخ داد و بیداد را از یاد نمیبرد. امام علی (ع) بر مطالعه تاریخ تاکید داشتند.
وی اضافه کرد: حکومت خوب یا بد و حاکم عادل یا ستمگر تاثیر زیادی بر تحولات جوامع بشری دارد. انسانها قادر به مشاهده این تغییرات در حیات اجتماعی خویش هستند. حاکمان و مدیران باید بدانند که تصمیماتشان تمام حوزههای اجتماعی انسان را تحت تاثیر قرار میدهد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به سخنان وزیر کار پیش از خطبههای نمازجمعه مبنی بر ناترازی صندوقهای بازنشستگی گفت: در تمام ادواری که در مجلس حضور داشتم، در حد توانم اصرار داشتم که نباید بر دولت، نهادها و صندوقها تکالیفی تحمیل کنیم که قادر به انجام آن نباشند. آن تکالیف منشا فساد در اقتصاد، فرهنگ و جامعه خواهند بود.
حجتالاسلام ابوترابی فرد در ادامه سخنانش تاکید کرد: مدیران در همه سطوح باید جامعه را رصد کنند. مردم در مورد تصمیمات مدیران، تحلیل و نقد دارند و آنها را قضاوت میکنند. اگر نگاه مردم رصد نشود، راه برای شکاف میان دولت و ملت هموار میشود. از نگاه امام علی (ع) قضاوت مردم میتواند تصمیمات را مورد ارزیابی قرار دهد.
وی افزود: باید در مسیر افزایش رضایتمندی مردم گام برداشت. افزایش رضایتمندی با تبیین و تحلیل درست مسائل صورت خواهد گرفت. رسانه ملی نیز در این حوزه نقش محوری و کلیدی دارد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به روایتی از امام علی (ع) گفت: عمل صالح مبتنی بر دانش و معرفت است و از پشتوانه علمی برخوردار میباشد. در نظام دینی هیچ تصمیمی نباید بدون پشتوانه علمی اتخاذ شود.
وی عنوان کرد: آنگاه آرای مردم مورد امضای خداوند متعال است که افراد انتخاب شده، شایسته باشند. مسئولیتها را باید به دست کسانی سپرد که از شایستگی بیشتری در دانش، تجربه، تقوا و عمل صالح برخوردار هستند.