پنج‌شنبه 11 تیر 1405

نمایشگاه مجازی کتاب تهران تمدید شد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
نمایشگاه مجازی کتاب تهران تمدید شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تمدید نماشگاه مجازی کتاب تهران به مدت یک روز (تا یازدهم بهمن‌ماه) خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی، همزمان با هفمین روز از برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران از ستاد برگزاری این رویداد فرهنگی در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران بازدید کرد.

او در این بازدید با بیان این‌که تقاضاهایی برای تمدید این نمایشگاه وجود داد گفت: به واسطه ایجاد فرصت برابر برای همه مردم و این‌که ممکن است در اطلاع‌رسانی‌ها کمی تأخیر اتفاق بیفتد، یک روز این نمایشگاه را تمدید می‌کنیم تا مردم در همه نقاط فرصت برابر داشته باشند.

او همچنین در این بازدید در پویش نذر کتاب شرکت کرد و گفت به نیت کودکان مناطق محروم هزار جلد کتاب در حوزه کودک و نوجوان که در اولویت خرید کتاب در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران قرار دارد، اهدا می‌کند.

ادامه دارد...