پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

نمایشگاه ملی صنایع دستی و سوغات کشور در مازندران برپا شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نمایشگاه ملی صنایع دستی و سوغات کشور در مازندران برپا شد

نوشهر - ایرنا - نمایشگاه ملی صنایع دستی و سوغات کشور امروز پنجشنبه با حضور معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار مازندران و جمعی از مسوولان محلی در نوشهر برپا شد.

به گزارش ایرنا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در آیین برپایی این نمایشگاه گفت که کارها هنرمندان 26 استان به همراه سوغاتی های مناطق مختلف کشور در 115 غرفه این نمایشگاه در معرض نمایش و فروش گذاشته شده است.

مهدی ایزدی افزود که 40 غرفه این نمایشگاه به آثار تولیدی هنرمندان مازندران از جمله دست ساخته های مسی، لاک تراشی، گلیم، جاجیم، چرم، سفال و نقاشی روی سفال، شیشه، معرق، منبت و صنایع چوبی و سوغاتی های مناطق مختلف استان اختصاص دارد.

فعالیت نمایشگاه صنایع دستی و سوغاتی های کشور تا 15 فروردین در نوشهر ادامه دارد.

طبق اعلام میراث فرهنگی مازندران امسال در تعطیلات نوروزی 25 جایگاه عرضه صنایع دستی و سوغاتی در شهرستان های مازندران برپا شده که 6 جایگاه ملی است.

برچسب‌ها