دوشنبه 8 بهمن 1403

نمایندگان به فکر قوانین بر زمین مانده باشند نه انتخاب استاندار / گمانه‌زنی‌های واهی رسانه‌ای، فضای کهگیلویه و بویراحمد را ملتهب می‌کند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نمایندگان به فکر قوانین بر زمین مانده باشند نه انتخاب استاندار / گمانه‌زنی‌های واهی رسانه‌ای، فضای کهگیلویه و بویراحمد را ملتهب می‌کند

انتخاب استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم در گرداب رسانه‌ها و لیست‌های واهی و همچنین نمایندگان استان در مجلس گرفتار شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس "چه کسی استاندار کهگیلویه وبویراحمد می‌شود؟ "؛ این سوال یکی از پرتکرارترین تیترهای امروز رسانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد است و در بسیاری از محافل این سوال بسیار به کرات می رسد.

بعد از سر کار آمدن دولت انقلابی آیت الله رئیسی؛ رئیس جمهور سیزدهم ایران اسلامی، و رأی اعتماد مجلس به سردار وحیدی به عنوان وزیر کشور به عنوان تصمیم گیرنده اصلی انتخاب استانداران، امروز نگاه های بسیاری از مردم و سیاسیون به ساختمان شیشه ای وزارت کشور است تا ببینید چه کسی استاندار کهگیلویه وبویراحمد می شود.

در حالی که تا به امروز استاندار برخی از استان‌ها همانند؛ خوزستان، سیستان و بلوچستان و فارس معرفی شده اند، اما در استان کهگیلویه و بویراحمد به نظر می‌رسد این مهم به این سادگی به سرانجام نرسد و معرفی نماینده عالی دولت سیزدهم در استان فعلا با کش و قوس های فراوان همراه باشد.

طبق شنیده ها و بر اساس اعلام اسامی های چندین باره در فضای مجازی و برخی خبرگزاریهای رسمی نمایندگان استان در جمع بندهای خود چندین اسم متعدد را به وزارت کشور معرفی کرده اند و هنوز هر سه آنها بر روی یک گزینه واحد به نتیجه نرسیده اند.

در این زمینه باید این موضوع را متذکر شد که بر اساس مر قانون نمایندگان فقط می توانند در این زمینه فقط به عنوان یک مشاور عمل کنند و وظیفه آنان انتخاب استاندار و رایزینی برای انتخاب یک فرد مورد نظر و ارائه آن فرد به وزارت کشور نیست.

استاندار به عنوان اهرم اصلی قدرت اجرایی در استان نباید وام دار یک حزب و حتی نمایندگان باشد، بلکه استاندار به عنوان فرد اول اجرایی در استان باید وام دار مردم باشد و از سیاسی بازی ها و جناح بندی ها به دور باشد و برای مردم گام بردارد. این موضوع نیز در قانون به صراحت آمده است؛ مطابق اصل پنجاه و هفتم قانون اساسی " قوای حاکم در جمهور اسلامی ایران عبارتند از: قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضاییه که زیر نظر ولایت مطلقه امر و امامت امت بر طبق اصول آینده این قانون اعمال می‌گردند. این قوا مستقل از یکدیگرند." هرچند که امروز در کهگیلویه وبویراحمد ترازوهای دیگر بیشتر از ترازوی شایسته سالاری خودنمایی می کند و به آن می چربد، می طلبد که وزیر کشور دولت انقلابی سیزدهم با داشتن یک آینده نگری و بر اساس توانمندی و شایسته سالاری فردی را به عنوان استاندار استان محرم کهگیلویه وبویراحمد انتخاب کند تا بتواند لایه های ضخیم قوم سالاری، جناح بندی و حتی سیاسی نگری در انتخاب مدیران و استان را برچیند. استاندار جدید کهگیلویه وبویراحمد باید فردی توانمند، لایق، جوان و انقلابی و ولایتمدار با داشتن پشتوانه قوی و سابقه اجرایی باشد تا بتواند این استان را از سیاست زدگی های گذشته نجات دهد و وامدار هیچ نماینده ای نباشد و بدون از هیاهوی جناح های سیاسی برای توسعه استان قدم بردارد. امروز مردم این استان، هنوز عقب ماندگی های دوران قبل را احساس می کنند، عقب ماندگی هایی که برگرفته از انتخاب استاندارانی بود که وام دار نمایندگان پیشین بودند و حتی در انتخاب مدیران جزئی نمی توانستند مستقل و بر اساس داشته های خود عمل کنند. استاندارانی که به دلیل وابستگی به جناح های سیاسی نتوانستند آنگونه که باید از داشته های این استان استفاده و بهره کافی را ببرند و با نشاندن مدیران بعضا ضعیف عقب ماندگی های این استان را نه تنها جبران نکردند بلکه این استان را در وضعیتی نامناسب از لحاظ تمامی مسائل از عمرانی و سیاسی و فرهنگی قرار دادند. هرچند که امروز نقش رسانه به عنوان یک چشم بینا و یک زبان گویا بسیار مهم است اما می طلبد که رسانه ها از گمانه زنی های واهی که باعث رنجور شدن مردم استان می شود پرهیز کنند و بگذارند انتخاب استاندار در یک فضای آرام و بدون حاشیه برگزار شود و فردی سکان استانداری این استان پر از ظرفیت را به دست بگیرد تا بتواند رونق بخش ظرفیت های مختلف این استان شود.

انتهای پیام /