سه‌شنبه 16 تیر 1405

نوجوانان فوتبال به تایلند رسیدند / تیم پرامید ایران 11 ساعت روی آسمان بود!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
نوجوانان فوتبال به تایلند رسیدند / تیم پرامید ایران 11 ساعت روی آسمان بود!

اعضای تیم ملی فوتبال زیر 17سال ایران بعد از سفری طولانی و سخت به تایلند رسیدند تا آماده مسابقات جام ملت‌های آسیا 2023 شوند.

به گزارش "ورزش سه"، مسابقات جام ملت‌های زیر 17 آسیا از 25 خرداد آغاز می‌شود و تیم فوتبال نوجوانان ایران برای حضور در این مسابقات به تایلند سفر کرد.

نوجوانان فوتبال ایران ساعت 4:30 بامداد امروز، تهران را جهت برگزاری کمپ 7 روزه تا پیش از آغاز رسمی مسابقات ترک کرد. شاگردان حسین عبدی در ابتدا راهی امارات و پس از یک توقف 2 ساعته عازم تایلند شدند و در نهایت ساعت 19 به وقت محلی به بانکوک (15:30 به وقت تهران) رسیدند.

تیم ملی نوجوانان کشورمان احتمال دارد در روزهای 18 و 21 خرداد دو بازی تدارکاتی را برگزار کند که هنوز حریفان آنها دقیقا مشخص نشده است.

تیم زیر 17 ساله‌های ایران در مسابقات جام ملت های آسیا با تیم‌های افغانستان، قطر و کره جنوبی همگروه است و در اولین بازی روز 26 خرداد مقابل افغانستان به میدان می‌رود.

نوجوانان فوتبال به تایلند رسیدند / تیم پرامید ایران 11 ساعت روی آسمان بود! 2