چهارشنبه 18 شهریور 1405

نگاهی به پروژه‌های استان سیستان و بلوچستان در سال 99

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
نگاهی به پروژه‌های استان سیستان و بلوچستان در سال 99

استاندار سیستان و بلوچستان برنامه‌ها و افتتاح پروژه‌های مهم این استان را در سال جدید تشریح کرد.

احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات جدید این استان در سال 99 اظهار کرد:

در سال 99 به سند آمایش که یکی از ظرفیت‌های اساسی در استان سیستان و بلوچستان به شمار می‌آید، توجه ویژه‌ای خواهد شد، زیرا این سند راهبردی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

او ادامه داد: با توجه به وجود بندر شهیدبهشتی و چابهار و هم مرز بودن استان ما با کشورهای پاکستان و افغانستان، بحث تجارت جهانی اهمیت ویژه‌ای دارد و دولت‌های گذشته هم سرمایه گذاری خوبی برای ایجاد این ظرفیت انجام دادند.

موهبتی گفت: در حال حاضر مقام معظم رهبری به پیشنهاد دولت مبلغ 300 میلیون یورو برای تکمیل راه آهن این استان در نظر گرفتند که امیدواریم طی 2 سال آینده این پروژه به اتمام برسد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: البته این پروژه استراتژیک می‌تواند کمک بسیار زیادی به استان ما جهت ورود به تجارت ترانزیت کند.

موهبتی یادآور شد: حوزه معدن هم از أولویت‌های امسال استان سیستان و بلوچستان قرار دارد، مطالعات جامع برای تکمیل 85 هزار کیلومتر مربع معدن انجام شده و انشالله بتوانیم معدنی بودن این استان را امسال به مرحله اثبات برسانیم.

او گفت: صنایع ترابری و بخش کشاورزی جزو آن دسته از موضوعاتی است که باید در سال 99 به ان توجه بسیار زیادی داشت و امیدواریم تکمیل پروژه کارخانه ریسندگی و بافندگی در سال جدید به اتمام برسد.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: کارخانه سیمان استان در سال 99 به بهره برداری می‌رسد که زمان و تلاش‌های زیادی برای آن صرف شده است البته مراحل پایانی آن رو به اتمام است.

موهبتی افزود: توسعه منطقه آزاد چابهار از 14 هزار کیلومتر مربع به 90 هزار کیلومتر مربع افزایش پیدا کرده که این بستر مناسبی برای بحث تولید، پتروشیمی و فولاد است؛ همچنین امیدواریم این اقدامات بتواند جهشی در تولید کشور ایجاد کند.

او گفت: خوشبختانه در سال 99 گازرسانی به شهرک‌های صنعتی استان سیستان و بلوچستان انجام می‌شود؛ در سال 98 بستر و زیرساخت‌های مناسبی برای استفاده از انرژی‌های نو ایجاد کرده‌ایم که ان‌شالله امسال به نتیجه خواهد رسید.

انتهای پیام /